kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To mi do cc zostalo ok. 20-22 dni. Przerazajace
Pomyśleć ze pod koniec września już będziemy żyły wspomnieniami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi do cc zostalo ok. 20-22 dni. Przerazajace
Nie wyobrażam sobie póki co przestać... ew. zawsze można się esemesami wymienić czy coś...
A to ja akurat się nie stresuje ale jestem świadoma, że to będzie taki ból jakiego jeszcze nigdy nie czułam.Zobaczymy napewno wam napiszę jak było i mam nadzieję że nie będzie mnie mocno bolało . [emoji21]
No tylko u Ciebie 3 poród i już rozwarcie to trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność i na szybki transport do szpitala A nam położna mówiła że przy pierwszym porodzie to małe szanse że pójdzie szybko .Mnie z kolei lekarz tak nastraszył ze u mnie tak szybko pójdzie , ze mówię mojemu ze ma nie łazić nigdzie( do sklepu nawet ) gdzie nie ma zasięgu ( na naszymterenie kiepski). Żeby nie było ze wejdzie na zakupy a ja urodzę w domu [emoji23][emoji23]
Oj tak mój się śmieje że ciągle czytam forum A tutaj naprawdę dużo można się dowiedzieć i uzyskać zawsze wsparcie nikt tak nie zrozumie kobiety w ciąży jak inna kobieta na tym samym etapieJa bardzo chętnie albo nawet na skype czy gdzieś czasem pogadać od czasu do czasu... dla mnie to forum to naprawdę świetna sprawa. I świetne kobietki [emoji7]
Zobaczymy napewno wam napiszę jak było i mam nadzieję że nie będzie mnie mocno bolało . [emoji21]
Ja będę prosić odrazu o znieczulenie w kręgosłup. [emoji5] ale napewno jak zobaczę moja Natalię to wszystkie bóle odejdą w niepamięć . Czekam na ten moment a z drugiej strony strasznie się boję .A to ja akurat się nie stresuje ale jestem świadoma, że to będzie taki ból jakiego jeszcze nigdy nie czułam.
Oj tak mój się śmieje że ciągle czytam forum A tutaj naprawdę dużo można się dowiedzieć i uzyskać zawsze wsparcie nikt tak nie zrozumie kobiety w ciąży jak inna kobieta na tym samym etapie
Coś się wymyśli... ja to i tak myślałam już czy się z Tobą czy Anią numerami nie wymienić...Ja bardzo chętnie albo nawet na skype czy gdzieś czasem pogadać od czasu do czasu... dla mnie to forum to naprawdę świetna sprawa. I świetne kobietki [emoji7]
No tylko u Ciebie 3 poród i już rozwarcie to trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność i na szybki transport do szpitala A nam położna mówiła że przy pierwszym porodzie to małe szanse że pójdzie szybko .