reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie z kolei lekarz tak nastraszył ze u mnie tak szybko pójdzie , ze mówię mojemu ze ma nie łazić nigdzie( do sklepu nawet ) gdzie nie ma zasięgu ( na naszymterenie kiepski). Żeby nie było ze wejdzie na zakupy a ja urodzę w domu [emoji23][emoji23]
No tylko u Ciebie 3 poród i już rozwarcie to trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność i na szybki transport do szpitala :) A nam położna mówiła że przy pierwszym porodzie to małe szanse że pójdzie szybko .

Ja bardzo chętnie :) albo nawet na skype czy gdzieś czasem pogadać od czasu do czasu... dla mnie to forum to naprawdę świetna sprawa. I świetne kobietki [emoji7]
Oj tak :) mój się śmieje że ciągle czytam forum :) A tutaj naprawdę dużo można się dowiedzieć i uzyskać zawsze wsparcie :) nikt tak nie zrozumie kobiety w ciąży jak inna kobieta na tym samym etapie :)

Zobaczymy napewno wam napiszę jak było i mam nadzieję że nie będzie mnie mocno bolało . [emoji21]

Może akurat. A nie myślisz o jakims znieczuleniu czy łagodzeniu bólu ? Moja bratowa miała ciężki poród w Anglii. Kleszczami wyciągali małego za główkę. Ogólnie strasznie dużo godzin Straszna masakra w kroczu. Ale miała znieczulenie i mówi ze ona nie wie jak boli poród, i chętnie urodzi kolejne. Teściowa mówi ze gdyby nie miała znieczulenia to nawet nie pomyślałaby ponownie nóg rozłożyć bo wie jak taki poród boli bo miała identycznie. Ja się nie wypowiem bo ja nie miałam żadnego znieczulenia ale i dość spokojne porody No bolało ale jak widać żyje.

A to ja akurat się nie stresuje ale jestem świadoma, że to będzie taki ból jakiego jeszcze nigdy nie czułam.
Ja będę prosić odrazu o znieczulenie w kręgosłup. [emoji5] ale napewno jak zobaczę moja Natalię to wszystkie bóle odejdą w niepamięć . Czekam na ten moment a z drugiej strony strasznie się boję .

Oj tak :) mój się śmieje że ciągle czytam forum :) A tutaj naprawdę dużo można się dowiedzieć i uzyskać zawsze wsparcie :) nikt tak nie zrozumie kobiety w ciąży jak inna kobieta na tym samym etapie :)

Tak jak wiele osób pisało to nasze dziewczyny są najfajniejsze i najmilej tu jest. Czytam i sierpniowe i październikowe i to nie to samo ...

reklama
No tylko u Ciebie 3 poród i już rozwarcie to trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność i na szybki transport do szpitala :) A nam położna mówiła że przy pierwszym porodzie to małe szanse że pójdzie szybko .

Różnie bywa. Ale podobno tak właśnie jest ze u Ciebie zejdzie dłużej a u mnie szybciej. Ale nie ma pewniaka

Do góry