U mnie w domu pokoje pootwierane z głupią naiwnością że może powieje a w domu zawsze ktoś głównie mój ojciec... więc nagość wykluczona a prześcieradło niewygodne bo z gumkąJa dużo owinięta prześcieradłem spędzam. Czy na podwórko czy po domu
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
U mnie w domu pokoje pootwierane z głupią naiwnością że może powieje a w domu zawsze ktoś głównie mój ojciec... więc nagość wykluczona a prześcieradło niewygodne bo z gumką
Ja właśnie mało otwieram bo gorac włazi. Teraz po burzy zostawiłam pouchylane i będzie bosko jak wrócę.
Ty to koniecznie chłopu się oddaj! Dziewicze dziewczę...Mój nie. Ale to dlatego ze ja mam poprzestawiane to właśnie przy wejściu jest dość ciasno ja mam problem palec włożyć żeby luteinę wepchać. Także niby plusy są [emoji23]
Adell1994
Ha ha ha Mój jest bardzo zadowolony z takiego stanuPowiedzialam mojemu, ze jedna z dziewczyn z forum upraia seks co 2-3 dni. A on na to rozmarzonym glosem i blogim wyrazem twarzy: "ale fajnie ma"
Ubawilam sie
Ja mam ch..wo nieszczelne okna więc już wolę otwarte niż saunęJa właśnie mało otwieram bo gorac włazi. Teraz po burzy zostawiłam pouchylane i będzie bosko jak wrócę.
Adell1994
A ja siedzę na fotelu w sadzie przed domem i się relaksuje tu jest sto razy lepiej niż w domu , tym bardziej że sypialnia od zachodu i pod wieczór już jest tam sauna pomimo zamkniętego okna i zasuniętych rolet .Ja mam ch..wo nieszczelne okna więc już wolę otwarte niż saunę
Mnie przez to że w środku takie wszystko nabrzmiałe jak nigdy chce się teges... ale zbyt gorąco by jeszcze ktoś mnie choćby jakkolwiek palcem macnął... zresztą mój z tych co to "nie bo mu głowę poobijam" tiaaaa myślałby że z Grubą Bertą idzie...
Ty patrz zapomniałam se sad założyćA ja siedzę na fotelu w sadzie przed domem i się relaksuje tu jest sto razy lepiej niż w domu , tym bardziej że sypialnia od zachodu i pod wieczór już jest tam sauna pomimo zamkniętego okna i zasuniętych rolet .
Małpo
D
Deleted member 181710
Gość
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ja mam zamiar z wanny na samej końcówce korzystać, czyli w sumie już na partych tylko, a wczesniej jak najwięcej ruchu, prysznic i takie tam w wannie mi tensa nie posępna przecież [emoji14] tez bym się wkurzyła jakby mi tak kursować kazali, ale generalnie założenie jest takie, że mam być tam, gdzie mi najlepiej w danym momencieZ tym rodzeniem w wodzie to też nie taka bajka. Przynajmniej z tego co mi koleżanka kilka lat temu opowiadała, bo nie możesz w tej widzie za długo siedzieć. I ona z tymi skurczami, właziłeś do tego basenu i wyraziła i tak kilka takich rund, mówi, że w połowie płakała że już nie chce tam włazić bo już nie ma siły i wszystko ją boli.
Dlatego zniechęciła mnie do tej wody