Mój już o nic nie pyta jak rżę do siebieMój kiedyś pytał czy z kochankiem pisze bo się tak cieszę do tego tel [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Wg. prognozy od nocy do 10 ma być między 21 a 26° i być może deszcz także może przeżyje ale było już cienko ze mną... mimo że samej wody wypiłam dziś 6l i ciągle piję... pilnuję jedzenia raz na 4h staram się coś rzuć no i mg biorę...Hehe było wbijać do mnie. Polało. Fajnie jest ... byle se poszło zanim wyjadę bo mi się młode posikaja ze strachu.
U
użytkownik 180176
Gość
Konsystencję tak , ale bez smaku . [emoji16][emoji16][emoji16]Już sobie wyobrażam ten budyń [emoji14] @martabunia a miał on chociaż smak i konsystencję budyniu ?![]()
D
Deleted member 181710
Gość
U mnie przymusowe przerwy bo chłopa nie ma po 5-6 tygodni.Ostrou nas przez całą ciążę 4 razy
Ale tak to w użytku
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Chociaż teraz jak był na.dwa tygodnie to bodaj ze 4-5 dni nic nie było bo nie miałam siły. Heh
A ja sobie chwalę. W szpitalu wanna była wielka a mąż lał mi kałdun prysznicem... pozycje mogłam w tej wannie zmieniać a byłam na oxy więc serio nie było wesoło...Z tym rodzeniem w wodzie to też nie taka bajka. Przynajmniej z tego co mi koleżanka kilka lat temu opowiadała, bo nie możesz w tej widzie za długo siedzieć. I ona z tymi skurczami, właziłeś do tego basenu i wyraziła i tak kilka takich rund, mówi, że w połowie płakała że już nie chce tam włazić bo już nie ma siły i wszystko ją boli.
Dlatego zniechęciła mnie do tej wody
W domu w wannie się położyłam nogi zaparłam o ścianę lub szczyt wanny i przy skurczu rozpierałam się nogami... siedziałam tak praktycznie do partych... bez krzyków i przeklinania które pojawiły się zaraz po wyjściu. Dodam że sama wlazłam i wylazłam wtedy bo po tej oxy musieli mnie wkładać i wyciągać
Ja ostatnio nie noszę też bo mi cycki parują...Dobra zbieram się myju szukam jakiej kiecy i lecę do doktorki nawet cycnika nie ubierami tak już prawie ciemno
![]()
Daj znak po.
Adell1994
Fanka BB :)
No teraz przez tą pogodę to może się nie chcieć . Dlatego ja preferuję opcję pod prysznicemU mnie przymusowe przerwy bo chłopa nie ma po 5-6 tygodni.
Ale tak to w użytku
Chociaż teraz jak był na.dwa tygodnie to bodaj ze 4-5 dni nic nie było bo nie miałam siły. Heh
Adell1994
Twardzielka bez stanika bez majtekJa ostatnio nie noszę też bo mi cycki parują...
Daj znak po.
Bo ye 19 kg... wieszWcześniej dostałam budyń. Nie zrobiłam zdjęcia , ale będę relacjonowała co i jak. [emoji16] Dziś się śmieje , a jutro będę wymiotowała po czymś takim. Zapytam swojej pani doktor czemu mam tak dobraną dietę wysokobiałkowa [emoji16]
Może lekarz , który mnie przyjmował nie lubi mojej pani doktor i chciała mi zrobić na złość [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
kasiaczek89pl
Ha ha hau mnie seks co drugi albo co trzeci dzień więc takich obaw nie mam
![]()
Ja pierwsze mam chłopa raczej weekendowo a drugie ze no ciagle coś i nie wolno. Z półtora mca nie było ale ja nie miałam i cztery to przyzwyczajona.