reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No właśnie wiem że wszystko zależy od maleństwa :) terminy terminami a tak naprawdę nie znamy dnia ani godziny.
Idę upiec ciasto. Bo żrą jak dzikie świnie. Już 3 w tym tygodniu. Takie samo :) bo jabłek w ogrodzie duzo

Jakbym miała sile to bym zrobiła. Znaczy siła by była ale stary by mnie chyba z miotła wygonił z garów. A jakie pieczesz ?

reklama
Ja jeszcze nie jestem gotowa na dziecko. Do 6.08 mam napięty grafik potem tydzień na przeprowadzkę i ogarnianie. 18.08 mam koncert a 24-27.08 znowu jadę z rodzicami tym razem do Gdyni ( a tam koncert Comy [emoji173]️) także u mnie to dziecko może siedzieć i siedzieć jeszcze. Mogę być ostatnia z rozpakowywaniem :)

Lepiej żeby grzecznie słuchał mamy jeszcze z brzucha :)

Sorry jak nie jego... on bzyknął i free a my to co najgorsze

On się śmieje ze nie on napewno. Bo tyle lat nic a tu zaraz i w dodatku syn [emoji23][emoji23][emoji23] wiec sobie takie żarty robimy z tego. Nawet rodzina czasem tak patrzy po sobie co my pieprzymy :) kiedyś mówi : Kaska jak nie będzie leworęczny to nie mój :) a ja na to jak z włosami to tez nie bo tys łysy

Dziewczyny, zaciskać tam nogi, lipiec jeszcze mamy!
Ja u mamy, zjadłam lody, teraz z córcia wcinamy jeżyny, a ja kończę robić kawę mrożoną. Popuchnieta jestem tak, że mi się wszystkie zmarszczki wygladzily :pZobacz załącznik 882125

Ja u Ciebie zmarszczek nie widziałam wcześniej .... zaciskam zaciskam wiem ze z takimi można połazić jeszcze dość długo. Tylko się muszę przyzwyczaić ze to boli :)

Chloe wooow :) a dobrze pamiętam, to Ty opuściłas poprzedni związek?

To dziś dzień ma mycie włosów i randki w pełni :) ale macie romantycznych facetów. Ja sama nie jestem jakoś romantyczna ale nawet się nie wysilam już z żadnymi inicjatywami bo mój mąż i tak widzi tylko czubek własnego nosa.
A kto by spamietal kto i kogo kiedy opuscil ;) zart taki. To prawda, moj maz nie jest moim pierwszym chlopakiem ;).

A ja nie wiem w ogóle jak wy czujecie skurcze? Kurde czyżbym ja ich nie miała???

W sumie to każda z nas już nasyzkowana na baby oby tylko wszystko było ok, ja mam jeszcze za dużo do zrobienia muszę porządne chatę wysprzatac

Ja dwie ciąże nie miałam. Nawet druga zagrożona jak mi się szyjka skracała i wstawałam koło 3 m tylko na siku. Wiec teraz aż musialam iść do położnej zapytać czy to skurcze.

reklama
Do góry