reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też o tym pomyślałam szczególnie że kiedyś rozmawiałam z RM i mówił że w okolicach pełni mają 2x więcej zgłoszeń stricte psychiatrycznych...

I podobno wtedy tez ruch na porodówkach jak dobrze kojarzę. I Jeszcze jak halny wieje to bliżej gór ludzie odczuwają obniżenie nastroju itd.

reklama
Ooooo to ! A dziś to zaćmienie i coś tam z Marsem ! Żebyśmy się w wilkołaki nie zamieniły ... a tak serio podobno pełnia ma wpływ na rozum ludzki.
No właśnie... nie wiem jak to działa ale coś w tym jest... oby już nic mi nie było do porodu... w sensie fizyczno/psychicznym. Wszystko poza tym zniosę nawet pi..rzoną cesarkę i tydzień w szpitalu... jak trzeba...

Może jest szansa lekami... coś co nie ma za bardzo wpływu na ciąże ... gin powinien wiedzieć. Jak nie to ogólny coś powinien znać choćby na uspokojenie i na Tachy... a potem skonsultować z gin.. chyba ze jakiegoś psychiatrę ogarniesz żeby coś Ci dał.
Mam swoją babę ale ona nic nie mówiła że gdyby coś to jakieś leki... kurde choćby doraźnie w razie W

Na MAZOWSZU dzięki Bogu halny nie wieje. Ale generalnie bywają wiatry i pogoda taka samobójcza... tzw. Blue Monday.

IMG_0940.JPG

Załączniki

• IMG_0940.JPG
    IMG_0940.JPG
    178,9 KB · Wyświetleń: 229
Generalnie plan na dziś mam taki że zero wysiłku jakiegokolwiek... będę spać. Leżeć... i w dupie to mam... I mam nadzieję że Bóg mi oszczędzi takich filmów więcej.

Wiecie to jest mega irytujące i męczące to że nie znasz dnia ani godziny i momentalnie przypomina mi się początek choroby... a byłam tak wyczerpana psychicznie że jak trafiłam do psychiatry to już z tego wszystkiego miałam poważną depresję i myśli samobójcze tak mi było już obojętne wszystko... byle tylko te stany się skończyły nie ważne jak...

reklama
Do góry