Weź z tymi lekarzami! Ja pomijam że mendom nie ufam to mąż mój ostatnio 2/3 x trafił na imbecyli.No ciekawe co mi tu jutro powiedzą mam nadzieję że nie będzie mnie przyjmowała szanowna Pani ordynator u której byłam zanim trafiłam do kliniki. Bo ją skrzywdzę tak jak ona skrzywdzila mnie swoim brakiem wiedzy i roztropnosci.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wlazłam do wanny w d..pie mam. Jest koszmarnie.
I dobrze robisz.
18grudzien
Jakoś w tej ciąży nie puchne, ale codziennie zagotuj sobie natkę pietruszki i przez cały dzień popijaj ten napar, ja mam wózek BebettoProszę o wsparcie.... moje drogie jak radzicie sobie z opuchlizną ? Oraz jakiego producenta wózków polecacie?
kasiaczek89pl
A u mnie jajko w kółko kartofel kefir
Dobre to !!!
18grudzien
I jest pomysł na pulpety ale zrobię w sosie koperkowymNo tak, dawno nie bylo o obiadach
U mnie dzisiaj pulpeciki w ziolach z kasza jaglana, do tego salatka z pomidorow malinowych . Jutro udka kurczaka (zaraz zamarynuje) z papryka z zeliwnego gara (nie chce odpalac piekarnika w ten upal) z ziemniaczkami i mloda marchewka na parze. Ide jesc bom glodna po tych owocach, a na mojego nie doczekam, bo zemdleje .
18grudzien
No powiem ci jak rok temu kupowalismy to mieszkanie to właśnie patrzyłam na kawałek miejsca mini ogródek ale jest, ptaki cwierkaja, plac zabaw z okna, świetlica z super zajęciami niby gmina cisza spokój ale jest wszystko także doceniam to co mam a do mamy 15min samochodem i jak tylko mi źle lub tak jak dziś upał to się pakuje i leżę na ogrodzie cały dzień, u ciebie może na nowym będzie lepiejA ja zazdroszczę ogródków, jezior, stawików, rzeczek, morza...
Boże mieć choćby ROD z dmuchanym basenem nawet dziecięcym. Ze 3 lata temu mieliśmy basen rozporowy niewysoki i miejsca kawałek u teściów w ogródku. To pół dnia z dzieciakami moczyłam zadek dodatkowo prysznic ze szlaucha... a jak było b. gorąco to uciekałam do pokoju w piwnicy wieczorem grill chłodek i żył człowiek a teraz odlicza kolejne godziny do zachodu...
18grudzien
Ja usg mam na każdej wizycieZaraz na wsi. Ja stolica a 3 usg i się goń...
Boże że Wam się chce w kuchni w upały stać... ja kocham gotować ale teraz kuchnia to mój wróg
D
Deleted member 178444
Gość
Właśnie Kasia, jak tam?
18grudzien
Mi mój bebetto bardzo się podoba hihiO matko jaki adamex lżejszy od bebetto? :O
Załączniki
reklama
Adell1994
A powiem Ci że wyjątkowo wyszła najważniejsze to porządnie doprawićA u mnie dziś pieczone polędwiczki z indyka, ryż i buraczki zasmazane. Jutro makaron z piersią z kurczaka szpinakiem i suszonymi pomidorami Adell1994 a wyszła Ci botwinka? Ja jak ugotowalam to psy nie chciały jeść. Nie mam ręki do zup. Ale mąż już mnie prosi o rosół.
GoJ, ja też płynę, 5 minut po prysznicu nie czuć że się mylam.
Nie wiem co na opuchlizne bo nie mam odpukać. Ale wielu pomaga moczenie w zimnej wodzie, ewentualnie nogi do góry.
Stresuje się jutrzejszą "wizyta". Pewnie na usg nie ma co liczyć, nie? Ciekawi mnie trochę ten standard na wsi oby te ktg zrobili, bo nie będę jeździć na samo ktg po 80 km.. No chyba że będzie trzeba jakbym wiedziała że tylko np zważy mnie i zbada ciśnienie to bym się nie golila jeszcze dziś. Ale chyba trzeba w razie Wu