Ewarut
Fanka BB :)
Pytam bo przeczytałam ,że już ktoś kolejna zakłada więc po co robić kilka .Oczywiście, że Ty, przecież jesteś Moderatorką
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam bo przeczytałam ,że już ktoś kolejna zakłada więc po co robić kilka .Oczywiście, że Ty, przecież jesteś Moderatorką
Poczekaj jeszcze ja w dzień@ test negatywny 8 dni po dwie kreskiU mnie dalej nic. Ani @ ani drugiej kreski.
Juz chyba nic z tego nie bedzie. Musze isc do gin sprawdzic czy znowu zapalenia nie mam i tyle.
Trzymajcie sie. Bede zagladac co u was :*
Ja, bo chciałam przyspieszyć [emoji23].Pytam bo przeczytałam ,że już ktoś kolejna zakłada więc po co robić kilka .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
No a.kiedy mam iść?no idę bo nie wysiedzę tak w niepewnościjutro zrobię bete,według wyliczeń to 5tydz i 2dzień to myślisz że jeszcze za wcześnie?dziękuję, Tobie również gratuluję, czemu już idziesz do lekarza? żeby dał Ci progesteron czy myślisz, ze już coś będzie widać?
No mój 09.12Któraś z Was jest w tym samym terminie?
Mój ostatni okres 10.12.
No mój 09.12
Ja nie posiadam FB.Można też na fb, wtedy całkiem tajna grupa. Jednak zdaje sobie sprawę, że są osoby, które chcą być anonimowe w pewnym stopniu.
Powiem Ci że w sumie ok bolą mnie bardzo piersi,troszkę pobolewa brzuch jak do okresu a tak to ok ,to moja 3ciąża w żadnej nie miałam mdłości,więc myślę że i tym razem się uda łagodnieA Ty?Super. Jak się czujesz?