Dołujecie mnie tym. W 2008 babki na korytarzach leżały. W 2010 gdyby nie chłopaki z karetki też by mnie wozili po całej Warszawie.U nas już we wtorek nie było miejsc. Dziś 15 kobietek pojechało do innych szpitali. Każda woli akurat ten szpital i jest zawalony.
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ścianę po drugiej stronieTo co Ty w tej kuchni malowałas?
Tzn mąż malował
kasiaczek89pl
A u mnie to akurat taki standardzik... raz po prawej ale zazwyczaj po lewej. Mój dziś mniej aktywny jak na niego wiec pewnie też zdolowany ta dusznoscia.. a jeszcze miałam przeciąg i cały kubek kawy mi się wylał
Ja to dziś kawy nie piłam ... tu tez duszno ,wczoraj lało, rzeki wylewały a dziś gorac , parowa
kasiaczek89pl
Na kibel to pół biedy gorzej gdzieś w mieście
Tzn chciałabym żeby mi pękł i odeszły dopiero jak będę miała zamiar rodzic ... a jeszcze bym chciała troszkę poczekać. Choćby dwa tyg. A najlepiej 4.
D
Deleted member 178444
Gość
Ale mi cora zasadzila z kolanka w brzuch :/ aż skurczu dostalam.
Kurcze ja też poprzedniego rodzilam właśnie w wakacje w sierpniu i było oblężenie, teraz się cieszyłem że we wrześniu będzie już po całym bum narodzinowym ale nie pomyślałam że przecież możemy do września nie dotrwac.
Przykre jest coś takiego jak nawet do szpitala nie chcą przyjąć , normalnie zachowują się tak jakby tam kto z przyjemnością szedł jak do jakiegoś 5 gwiazdkowe hotelu. Ja też jak po obumarciu ciąży rok temu szłam na czyszczenie to też najpierw poogladali skierowanie z każdej strony od kogo wystawione a potem tekst :to od Henryka to przyjmiemy miejsce jest na 6 pamiętam ten tekst jak dziś by to było.
Przykre jest coś takiego jak nawet do szpitala nie chcą przyjąć , normalnie zachowują się tak jakby tam kto z przyjemnością szedł jak do jakiegoś 5 gwiazdkowe hotelu. Ja też jak po obumarciu ciąży rok temu szłam na czyszczenie to też najpierw poogladali skierowanie z każdej strony od kogo wystawione a potem tekst :to od Henryka to przyjmiemy miejsce jest na 6 pamiętam ten tekst jak dziś by to było.
Mama7
No a ja nadal w domu. Brak miejsc. Zreszta cały tydz tak było. Jutro będę dzwonić z rana czy kogoś wypisują może [emoji23]i tak dziś by mi nie dali zastrzyku bo lekarka co jest na oddziale powiedziała ze nie da , skoro jutro mój ma duzur.
Brak słów. Ale widać tak miało być. Na łóżeczko i czekaj grzecznie do jutra..
Inka90
Znajoma dziś pisała, że pojechała do szpitala, akcja już trwała na całego i nie odesłali jej gdzie indziej. I tak po porodzie leży na patologii, bo na położniczym nie ma miejsc już.U nas już we wtorek nie było miejsc. Dziś 15 kobietek pojechało do innych szpitali. Każda woli akurat ten szpital i jest zawalony.
reklama
kasiaczek89pl
Kurcze ja też poprzedniego rodzilam właśnie w wakacje w sierpniu i było oblężenie, teraz się cieszyłem że we wrześniu będzie już po całym bum narodzinowym ale nie pomyślałam że przecież możemy do września nie dotrwac.
Jakbym na upartego chciała zostać to coś by znalazły. Ale jak mam leżeć i patrzeć w ścianę do jutra to nic na sile. Skoro lekarka na oddziale stwierdziła ze mogę zaczekać to zaczekam.