reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@StarAnia może coś na grouponie bd.

Podziwiam was dziewczyny ze wgl chce wam się cokolwiek. Ja to takiego lenia od tygodnia mam że masakra.
Dziś się zdziwilam. Przymierzam sukienkę na te jutrzejsze wesele i się okazuje że za mała. Masakra i na szybko pożyczanie bo w sklepie nic mi nie podeszło. Już miałam myśl że pieprze to i nigdzie nie jadę :laugh2:
Kosmetyczka zaliczona jeszcze tylko ogolić nogi i bd gotowa .
Dziwnie tak teraz w ciazy wszystko zupełnie na spokojnie. Normalnie bym już panikowała o wszystko

Czytałaś tą książkę? Jest rewelacyjna. Koleżanka kupiła m i zanim on się wciąż obie przelecialysmy;)
Mojemu m na dzień taty kupiłam znaczy d;) kubek z takimi napisami
20180720_165436.jpg

20180720_165433.jpg

Załączniki

• 20180720_165436.jpg
    20180720_165436.jpg
    695,7 KB · Wyświetleń: 260
  • 20180720_165433.jpg
    20180720_165433.jpg
    681,6 KB · Wyświetleń: 254
Kuźwa już leżę normalnie padam na pysk ale jest 5 szt jutro 3 na zimno ale to już mąż pomoże bo ja galaretki nie umiem tak profesjonalnie wylewac :eek:

Już 16 dzień zleciał zaraz dzieci wrócę z wycieczki więc korzystam z leżenia, kuchnię ogarnęłam ale ciężko było

Szacun kochana..
Ja ogarniałam po trochu.. np okno i lodówka i poleżałam, łazienka i prasowanie i znów wero

He he :) mój w zeszłym roku na święta w prezencie wybrał sobie książkę i do teraz przeczytał nawet nie połowę :p także też znane mi są wymarzone prezenty które później leżą .
To może pasek skórzany albo portfel ? :)
Albo bon do jakiegoś sklepu , sportowego, z narzędziami czy coś w ten deseń ;)

Mój lubi bony do empik. Może wziąść książkę, może płytę, a i tak bierze gry.. Ale od biedy.. ostatnio mu gacie kupiłam bo widziałam że się przetarły.. my razem 14 lat to już praktycznie wszystko mamy;)

Ostatnia edycja:
Ja mojemu kupiłam ostatnio wiertarko-wkrerarke że skrzynka narzędziowa. Ooo jaki szczęśliwy był :p też się kiedyś chętnie pobawię :p
Ale to było na 30tke więc się szarpnęłam duzo mocniej niż zwykle.

reklama
UWAGA! OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Mam wszystko! A przynajmniej zamówione wszystko, więc najpóźniej we wtorek będę już wszystko miala :D

To teraz mogę czekać na termin z czystym sumieniem :D

Do góry