kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Witam i ja.
Kasia wystraszyłaś nas. Pisz cos wiecej bo sama sie denerwuje. Kiedy chcesz isc do tego szpitala i czy masz szanse wyjsc z brzuszkiem?
Bajdelka podrzuciłabyś kawałek szarlotki? Co to za okazja bo jakoś nie doczytałam?
Efka fajne te przetwory robisz.. ja jedno że nie mam gdzie trzymać, drugie ze nic z przetworów nie umiem zrobić. Aż wstyd. Napisz przepis na dżemy?
Dobrej pogody tym co piorą dzisiaj. U mnie na bieżąco kosz pusty. Dzisiaj też wstawiłam z tygodnia, jutro puszczę ręczniki.
Oddałam D na cały dzień do teściowej. Ostatnia szansa bo jutro wyjeżdżają na tydzien.. Jeszcze chwilę do 12 leżę, a potem biorę się za sprzątanie. Na pierwszy ogień idzie lodówka.. potem kuchnia po całości.. prasowanie i odkurzanie pod/za.. bo mąż w weekend to tylko po "łebkach". A juz pod lozko nie zajrzy..
Mam do was pytanie, czy wy też się boicie wcześniejszego porodu, znaczy w każdej chwili że zacznie się coś dziać? No ja nam straszne schizy pod tym kątem. Wiem że to po części skutek tych testów pappa, bo tam mi wyszło strasznie niskie to białko i to może być sygnałem że łożysko wcześnie będzie dojrzałe i dziecko przestanie się rozwijać.. z synem też trochę miałam, ale on szybko rósł i zawsze był pół kg w stosunku do swojego wieku to się tak nie martwiłam.
Tak , dwa trzy dni maks i wylaze do domu. Narazie się jeszcze relaksuje u teściów i za chwile się zbieram