reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny..czy moge do was dolaczyc? Dzis rano zrobilam test po 4 dniowym opoznienu @... staralismy sie baaardzooo dlugo ale w koncu udalo sie!!! Jestem tak szczesliwa. Termin na paczatek wrzesnia. Zycze sobie i wam wszystkim nudnej ciazy
:* [emoji8][emoji169]

c55f0dw4ay49a7ki.png

Cześć :) ja po pracy, robię barszcz ukraiński, bo chodzi za mną chyba od dwóch tygodni :p
Po pracy umordowana, coraz częściej myślę, żeby iść jak najszybciej na L4, bo szarpanie się z rwf-ami już stanowczo nie dla mnie. Dziś po jednym montażu myślałam, że wystrzele się w kosmos, tak jak przed ciążą byłabym ewentualnie ciut zmachana :/ także chyba czas na odpoczynek. Umowie sie na przyszły tydzień do gina...
Jak któraś potrzebuje rwf, to klippan century jest moja nowa miłością. Krowa, bo krowa, ale ma swój urok :D
IMG_20180113_152515.jpg

Załączniki

• IMG_20180113_152515.jpg
    IMG_20180113_152515.jpg
    126,8 KB · Wyświetleń: 422
Witam sie I ja ;)
@Ewarut trzymaj sie kochana I oby “milosc “ do kibelka minęła ;) ja na razie cisza choć wieczorami jak się położę to tak jak by mi było nie dobrze ale nie do końca ....
Witam nowe mamy, i ładnego przyrostu betki gratuluje.
Co do bety to właśnie mi się wydaje ze hormon jest produkowany po zagnieżdżeniu chyba ze coś mylę ale wydaje mi się ze nie ;)
@JoAnnA250694 ach te plotki co nie ludzi wszystko interesuje

Witam sie I ja ;)
@Ewarut trzymaj sie kochana I oby “milosc “ do kibelka minęła ;) ja na razie cisza choć wieczorami jak się położę to tak jak by mi było nie dobrze ale nie do końca ....
Witam nowe mamy, i ładnego przyrostu betki gratuluje.
Co do bety to właśnie mi się wydaje ze hormon jest produkowany po zagnieżdżeniu chyba ze coś mylę ale wydaje mi się ze nie ;)
@JoAnnA250694 ach te plotki co nie ludzi wszystko interesuje
Tak, bete wytwarza zagnieżdżony zarodek[emoji703][emoji57] @Ewarut biedna... Ale to dobry objaw, wszystko prawidłowo tam idzie[emoji4]

Laski zaczynam się stresować :( u mnie w aplikacji preglife dzisiaj zaczynam 7 tydz. Mdłości brak, smak bez zmian, piersi lekko pobolewaja ale na prawdę lekko. Pierwsza beta 41,44 w 29 dc w 31 dc 181... Z tego co dziewczyny pisaliście to slabo na maksa!!! :(

Zaczynam się na prawdę martwić :( a wizyta dopiero 18.01...

f2w3csqvilsnamac.png

Laski zaczynam się stresować :( u mnie w aplikacji preglife dzisiaj zaczynam 7 tydz. Mdłości brak, smak bez zmian, piersi lekko pobolewaja ale na prawdę lekko. Pierwsza beta 41,44 w 29 dc w 31 dc 181... Z tego co dziewczyny pisaliście to slabo na maksa!!! :(

f2w3csqvilsnamac.png
Musiałaś mieć później owulacje, ja miałam szybciej już 3 dni po spodziewanej @ miałam betę 1093

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

f2w3csqvilsnamac.png
ja mam tak samo, preglife jutro 7 tydz pokaże a nic mi nie jest oprócz lekkiego pobolewania piersi i ciągnięcia w podbrzuszu, czasem coś zaboli... Wolałbym wisieć nad kiblem i nic nie móc zjeść... USG dopiero 30 stycznia...też się martwię, ale skoro nie ma plamienie, ani nic takiego, to może nie ma się czym martwić

Do góry