reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny..czy moge do was dolaczyc? Dzis rano zrobilam test po 4 dniowym opoznienu @... staralismy sie baaardzooo dlugo ale w koncu udalo sie!!! Jestem tak szczesliwa. Termin na paczatek wrzesnia. Zycze sobie i wam wszystkim nudnej ciazy
:* [emoji8][emoji169]

c55f0dw4ay49a7ki.png

Cześć :) ja po pracy, robię barszcz ukraiński, bo chodzi za mną chyba od dwóch tygodni :p
Po pracy umordowana, coraz częściej myślę, żeby iść jak najszybciej na L4, bo szarpanie się z rwf-ami już stanowczo nie dla mnie. Dziś po jednym montażu myślałam, że wystrzele się w kosmos, tak jak przed ciążą byłabym ewentualnie ciut zmachana :/ także chyba czas na odpoczynek. Umowie sie na przyszły tydzień do gina...
Jak któraś potrzebuje rwf, to klippan century jest moja nowa miłością. Krowa, bo krowa, ale ma swój urok :D
IMG_20180113_152515.jpg

Załączniki

• IMG_20180113_152515.jpg
    IMG_20180113_152515.jpg
    126,8 KB · Wyświetleń: 419
Witam sie I ja ;)
@Ewarut trzymaj sie kochana I oby “milosc “ do kibelka minęła ;) ja na razie cisza choć wieczorami jak się położę to tak jak by mi było nie dobrze ale nie do końca ....
Witam nowe mamy, i ładnego przyrostu betki gratuluje.
Co do bety to właśnie mi się wydaje ze hormon jest produkowany po zagnieżdżeniu chyba ze coś mylę ale wydaje mi się ze nie ;)
@JoAnnA250694 ach te plotki co nie ludzi wszystko interesuje

Witam sie I ja ;)
@Ewarut trzymaj sie kochana I oby “milosc “ do kibelka minęła ;) ja na razie cisza choć wieczorami jak się położę to tak jak by mi było nie dobrze ale nie do końca ....
Witam nowe mamy, i ładnego przyrostu betki gratuluje.
Co do bety to właśnie mi się wydaje ze hormon jest produkowany po zagnieżdżeniu chyba ze coś mylę ale wydaje mi się ze nie ;)
@JoAnnA250694 ach te plotki co nie ludzi wszystko interesuje
Tak, bete wytwarza zagnieżdżony zarodek[emoji703][emoji57] @Ewarut biedna... Ale to dobry objaw, wszystko prawidłowo tam idzie[emoji4]

Laski zaczynam się stresować :( u mnie w aplikacji preglife dzisiaj zaczynam 7 tydz. Mdłości brak, smak bez zmian, piersi lekko pobolewaja ale na prawdę lekko. Pierwsza beta 41,44 w 29 dc w 31 dc 181... Z tego co dziewczyny pisaliście to slabo na maksa!!! :(

Zaczynam się na prawdę martwić :( a wizyta dopiero 18.01...

f2w3csqvilsnamac.png

Laski zaczynam się stresować :( u mnie w aplikacji preglife dzisiaj zaczynam 7 tydz. Mdłości brak, smak bez zmian, piersi lekko pobolewaja ale na prawdę lekko. Pierwsza beta 41,44 w 29 dc w 31 dc 181... Z tego co dziewczyny pisaliście to slabo na maksa!!! :(

f2w3csqvilsnamac.png
Musiałaś mieć później owulacje, ja miałam szybciej już 3 dni po spodziewanej @ miałam betę 1093

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

f2w3csqvilsnamac.png
ja mam tak samo, preglife jutro 7 tydz pokaże a nic mi nie jest oprócz lekkiego pobolewania piersi i ciągnięcia w podbrzuszu, czasem coś zaboli... Wolałbym wisieć nad kiblem i nic nie móc zjeść... USG dopiero 30 stycznia...też się martwię, ale skoro nie ma plamienie, ani nic takiego, to może nie ma się czym martwić

Do góry