Mnie d..a boli od kości ogonowej i czadem marzę o poduszce z dziurką... a jak sobie radzę? Zaciskam zęby i rozluźniam poślady.A ja dzisiaj tez mam mega slaby dzien. Dawno nie mialam takiego zjazdu. Nawet jak czytalam Wasze posty to sie poryczalam (te osobiste, a nie te o łózeczkach).
Wczoraj b.duzo biegalam po miescie i moze sie przemeczylam...
Do tego koszmarnie boli mnie pupa (hemoroidy). Niby bralam jakies czopki na to, ale od wczoraj jest mega: nie moge usiasc porzadnie, boli przy chodzeniu. Macie takie dolegliwosci? Jak sobie radzicie?
reklama
Ja lubię z tych wiosennych z serami (mozzarella lub feta lub pleśniowy niebieski) mix sałat pomidorki oliwki cebula ew.Dziewczyny, jutro imieniny mojego męża, chciałam zrobić że 2 sałatki, ale ciągle mam wrażenie zecrobie te same.. może macie jakieś fajne przepisy? Jutro ma być u nas 29 stopni więc najchętniej coś lekkiego i nieskomplikowanego..będą jeszcze owoce i lekkie ciasto owocowe.. pomożecie?
Staram się od 2h was doczytać. Wstałam dziś za 20 jedenasta zanim się ogarnęłam było pi 13stej. Potem matka przyszła że jednak będzie miała operację wszczepienia stendow w żyły u nog. Itp. Także mi się zeszło a w ogole przez to spanie do poludnia chodzę jakaś tracona...Goj śpisz? Nie odzywasz się? Wszystko ok?
Adell1994
Fanka BB :)
Jestem tego samego zdania. Nie kupuj szybko wózka bo jak coś będzie nie tak to co , nie kupuj łóżeczka tego i tamtego . To według tych zabobonów na koniec musiałabym wydać dwie albo trzy wypłaty narazA ja tam nie wierze w zabobony nawet mnie to bardzo denerwuje , jak teściowa do mnie .... nie kupuj wózka, nie kupuj tego czy tamtego . Ja jestem tego zdania co ma być to będzie . [emoji4] [emoji106]
Ja często na impry robię rolady z tortilli (z lenistwa bo powinno by się upiec szpinakowy biszkopt) szpinaku baby serka typu philadelphia i łososia wędzonego... u nas to hit. Takie standardy u mnie to też sałatka grecka (oryginalna szopska bez sałaty) sałatka z tuńczykiem lub hawajska. Galareta a la nóżki i salatka caprese...Może salatka z pierozkami tortellini ? albo takie jakby koreczki z placków do tortilli to jest pyszne , placki smarujesz keczupem i majonezem i na to przyprawą do gyrosa się sypie, plus jakaś szynka, ser, ogórek, pomidor , kukurydza i zawijasz i kroisz na plastry , tyle że każdy kawałek trzeba przebić wykałaczką żeby się nie rozwaliło u nas to zawsze pierwsze schodzi na imprezach
D
Deleted member 178444
Gość
Młoda zachwycona łóżeczkiem brata. Aktualnie buja w nim lale
Ja zawsze dmucham na zimne za te zabobony kiedyś rozgrzeszenia nie dostanęA ja tam nie wierze w zabobony nawet mnie to bardzo denerwuje , jak teściowa do mnie .... nie kupuj wózka, nie kupuj tego czy tamtego . Ja jestem tego zdania co ma być to będzie . [emoji4] [emoji106]
Coś ty połknęła!Miłek się kłania szanownym Paniom
Młoda zachwycona łóżeczkiem brata. Aktualnie buja w nim lale
D
Deleted member 178444
Gość
Dziecko ale ciiiii bo to nielegalne, takie jedzenie dzieci [emoji23]Coś ty połknęła!
reklama