reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny nie było mnie parę tyg.
a to wakacje mezus nam zaserwował, do pracy jeszcze śmigam i ogólny sajgon z chłopaków treningami i końcem roku.

ja dziś biorę młodej ciuchy, bryka nowa stoi od soboty...dziś siebie odbkupiłam do szpitala. W sumie to jestem na końcu zakupów :D grunt to dobra organizacja

a mała ważyła 2tyg temu 850 gram...jestem pod kontrolą mam duzy brzuch i wody płodowe przy górnej granicy :/
Hej fajnie wyglądasz... Pokaż nowa bryke...

reklama
Ostatnia edycja:
Mąż wyciągnął mnie po sprawunki. Trzeci LIDL w Warszawie i w tym też nie ma nawet śladu po chimkali! Żenada!!! Jednak nie lubię Lidla. Dodatkowo jutro to już w ogóle nie będę mogła chodzić. A Be. poryczał... przeprosił i znów ma w dupie zakazy... Chyba zostawię ich wszystkich w cholerę na jakiś czas aż docenią jej cudowność MNIE.
Masakra, też widzę, że masz kijową sytuację.
Mojemu to chyba nic nie przemówi. Rodzice chcieli mi kupić pulsometr, bo powiedziałam, że kiedyś chciałabym mieć. Przy tej mojej wadzie warto jest mierzyć sobie puls. Mój się wścieka, bo już nam opłacili wyjazd nad morze, pożyczyli 1500 na auto, razem wychodzi ponad 3000, a teraz chcą kupić kolejne rzeczy. Też go rozumiem, bo nie chce, abyśmy byli na ich utrzymaniu. Z drugiej strony uważam, że trochę przesadza. Z resztą i jedna i druga strona przesadza. Muszę to przetrwać. Powiedziałam mu to co Wam wcześniej napisałam i chyba zrozumiał jak się czuje, ale swojego zdania nie zmienił. Przynajmniej przestał uważać, że to moja wina.

fura tylko 2 w 1 opcja wiec dla mnie spoko potem pewnie sprzedam i przsrzucę się na jakąs lekką spacerówkę ;)

i cały zestaw do łóżeczka dla młodej

Załączniki

• i-bexa-fresh-fr3-gleboki.jpg
    i-bexa-fresh-fr3-gleboki.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 114
  • 32383980_179596149365045_4173878290886426624_n.jpg
    32383980_179596149365045_4173878290886426624_n.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 108
@Marciaa, ładny brzuszek i zdjęcie :) nadal pracujesz?? Może warto że względu na tą ilość wod plodowych to przejść na l4? Ja też pracowałam za wszelką cenę, nawet w ostatnim miesiącu wzięłam nadgodziny i skończyło się to jak wiecie pobytem w szpitalu. Teraz twierdzę, że byłam trochę głupia. Szczególnie, że trzeba było szefowi powiedzieć o tej wadzie serca i o objawach i pewnie on by mnie tak nie naciskal wtedy (a ja niestety z tych co się przejmują).
A więc... Zadbaj o siebie i maluszka!

Mi udało się kupić dziś wózek z gratisami . W sensie gondola spacerówka fotelik i bujaczek za 150 zł . Więc prędko pisałam do znajomej że już jadę bo taka cena to żal nie brać.
A tak jak pisalam wcześniej, zainwestujemy na wiosnę w jakąś porządna spacerówkę na wiosnę.

Nic mi się nie wyświetla :(

reklama
ja mam teraz faze na tropiki, ciekawe kiedy mi się znudzi :p

ogólnie to poszłam w szarości róż i miętę

a tak swoja drogą dzis mam spadek mocy, mdli mnie ćmi w głowie...bu;(

Do góry