reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
No coś Ty nie masz jeszcze brzuszka ja polknelam conajmniej piłkę do siatki i tak chodzę z piłką juz z miesiąc dwa ...szok poślij zdjęcie bo nie wierzę słyszałam że niektóre dziewczyny mają takie małe brzuszki ja mam pilke :-) :D
Nie uważam, żeby był taki do sesji ciążowych :D myśle , że mogą uwagę odwracać tez moje duże cyce,mam wrażenie, że jakby były mniejsze to brzuszek wydawałby się większy :p nie można mieć wszystkiego :D
Doreczka na kiedy masz termin?
29 wrzesień albo czasem nawet 01 październik :-)

Załączniki

• 179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
    179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 373
Mój robi się chyba trochę spiczasty :p
67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg

Załączniki

• 67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg
    67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg
    421,1 KB · Wyświetleń: 343
Hej, melduję się po wizycie.
Glukoza ok, norma jest między 3,5 a 5,5 A ja mam 4,6.
W kartę ciąży wpisana CÓRKA.
Ułożenie pośladkowe nadal, arytmii na sercu nie wypatrzył.

Kupiłam kilka sztuk ciuszków.przy okazji wizyty w mieście.
Wózek też zamówiony.
Jeszcze sporo zostało ale powoli do przodu.

Mała waży na 25 tc całe 800 gram.
Imię wybrane ULA :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale macie ładne brzuchy szok...... Ja was doczytałam ale jakoś nie miałam czasu pisać, poodcinalam metki z ubranek tych nowych i jedna porcje wypralam tych używanych ci kupiłam na giełdzie ale narazie w naszym płynie nie tym dziecięcymi jutro wrzucę druga partie i od razu lepiej będzie pachnieć..... GoJ myślę że to chwilowy kryzys...... Ja na glukoze idę 17 czerwca także trzymajcie kciuki

Cudo i ten mały i spiczasty czytam ksiazke w parku qiec tu sie nie bede fotogtafowac gratulacje córki Ślicznie Ula ♡ sliczne imię :)
Dareczka myślałam że wcale nie masz brzuszka :-) no fajny zgrabny skoro maz ci taki prezent zrobil to rób sobie teraz sesje i we wrześniu :) a potem z maluszkiem :-)

Ale słońce...korzystam wczoraj i przedwczoraj przesiedzialam prywatne laptopie 30 stron w Wordzie mam dość ... teraz spacerki słoneczko wypoczywamy
MAŁA juz tak fajnie skacze mam łozysko z przodu i w święta wielkanocne juz czułam ale mój M nic teraz fajnie brzuszek skacze tak Lubie jak mnie kopie jak się wierci czytam teraz książkę Moniki Szwaji Zapiski stanu poważnego fajna z jajem ;-)

GoJ odezwij się czy juz się pogodziliscie ! Macie się już pogodzić :* :-) nie możesz się denerwowac :,(
..skoro się denerwujesz to znaczy ze ten Łobuz jest dla Ciebie ważny... trzymam kciuki ze się opamięta

reklama
Do góry