reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
No coś Ty nie masz jeszcze brzuszka ja polknelam conajmniej piłkę do siatki i tak chodzę z piłką juz z miesiąc dwa ...szok poślij zdjęcie bo nie wierzę słyszałam że niektóre dziewczyny mają takie małe brzuszki ja mam pilke :-) :D
Nie uważam, żeby był taki do sesji ciążowych :D myśle , że mogą uwagę odwracać tez moje duże cyce,mam wrażenie, że jakby były mniejsze to brzuszek wydawałby się większy :p nie można mieć wszystkiego :D
Doreczka na kiedy masz termin?
29 wrzesień albo czasem nawet 01 październik :-)

Załączniki

• 179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
    179DBDD6-C9F6-43A1-8B02-7345423255D0.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 377
Mój robi się chyba trochę spiczasty :p
67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg

Załączniki

• 67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg
    67EC44F3-9383-49B8-B2C8-69AEB178EE97.jpeg
    421,1 KB · Wyświetleń: 347
Hej, melduję się po wizycie.
Glukoza ok, norma jest między 3,5 a 5,5 A ja mam 4,6.
W kartę ciąży wpisana CÓRKA.
Ułożenie pośladkowe nadal, arytmii na sercu nie wypatrzył.

Kupiłam kilka sztuk ciuszków.przy okazji wizyty w mieście.
Wózek też zamówiony.
Jeszcze sporo zostało ale powoli do przodu.

Mała waży na 25 tc całe 800 gram.
Imię wybrane ULA :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale macie ładne brzuchy szok...... Ja was doczytałam ale jakoś nie miałam czasu pisać, poodcinalam metki z ubranek tych nowych i jedna porcje wypralam tych używanych ci kupiłam na giełdzie ale narazie w naszym płynie nie tym dziecięcymi jutro wrzucę druga partie i od razu lepiej będzie pachnieć..... GoJ myślę że to chwilowy kryzys...... Ja na glukoze idę 17 czerwca także trzymajcie kciuki

Cudo i ten mały i spiczasty czytam ksiazke w parku qiec tu sie nie bede fotogtafowac gratulacje córki Ślicznie Ula ♡ sliczne imię :)
Dareczka myślałam że wcale nie masz brzuszka :-) no fajny zgrabny skoro maz ci taki prezent zrobil to rób sobie teraz sesje i we wrześniu :) a potem z maluszkiem :-)

Ale słońce...korzystam wczoraj i przedwczoraj przesiedzialam prywatne laptopie 30 stron w Wordzie mam dość ... teraz spacerki słoneczko wypoczywamy
MAŁA juz tak fajnie skacze mam łozysko z przodu i w święta wielkanocne juz czułam ale mój M nic teraz fajnie brzuszek skacze tak Lubie jak mnie kopie jak się wierci czytam teraz książkę Moniki Szwaji Zapiski stanu poważnego fajna z jajem ;-)

GoJ odezwij się czy juz się pogodziliscie ! Macie się już pogodzić :* :-) nie możesz się denerwowac :,(
..skoro się denerwujesz to znaczy ze ten Łobuz jest dla Ciebie ważny... trzymam kciuki ze się opamięta

reklama
Do góry