G
gosc 15
Gość
Ja dalej sie psychicznie nastawiam na te glukoze i zazdroszcze tym które maja to za soba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dalej sie psychicznie nastawiam na te glukoze i zazdroszcze tym które maja to za soba
Ja jutro zapytam czy są już wyniki
a nie chcesz czasem za mnie zrobic ?? Chętnie oddam
Wiesz mogę za Ciebie wypić o ile się będę po niej czuć jak po mojej albo lepiej. Ale pobrania krwi nieeeee bo mnie strasznie bolały żyły jak nigdy. Jak pomyśle ze jeszcze trzeba będzie się kłuć to mi aż słabo
Ładną to masz tę poduszkę / poszewkę z flamingami.
haha no i o to chodzi. Nie dość ze to słodkie do porzygu to jeszcze to pobieranie krwi gdzie jestem wręcz chora jak widze igle
Ja miałam to samo na nogach i na piersi nawet, smaruje ciało olejem kokosowym i po pierwszym razie zaczeło powoli schodzić..U mnie ręce i nogi wyglądają tak ( jeśli kogoś obrzydzi to przepraszam ). I to mnie raz swędzi okrutnie a czasem wręcz pali wiem, że atopie ma 15% kobiet, ale to jest masakra- dyskomfort okropny i wizualnie też słabo a idzie lato i nogi odkryte...
Zobacz załącznik 858670
Ps: teraz niech któraś wyślę co ładnego by się ta łapa nie wyświetlała przy grupie
Ogólnie do przeżycia. Dwie przeżyłam bezstresowo wogole . Z ta troszkę gorzejDobrze, że ja tę glukozę dopiero 5 czerwca mam