reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wiesz mogę za Ciebie wypić o ile się będę po niej czuć jak po mojej albo lepiej. Ale pobrania krwi nieeeee bo mnie strasznie bolały żyły jak nigdy. Jak pomyśle ze jeszcze trzeba będzie się kłuć to mi aż słabo

haha no i o to chodzi. Nie dość ze to słodkie do porzygu to jeszcze to pobieranie krwi gdzie jestem wręcz chora jak widze igle :p

haha no i o to chodzi. Nie dość ze to słodkie do porzygu to jeszcze to pobieranie krwi gdzie jestem wręcz chora jak widze igle :p

Ja przechodziłam ok. Ale ostatnio to się wkłuć nie mogą, to zrost , to się leje jak głupie ... baby się śmieją ze wydziarana a po pobieraniu biała jak ściana [emoji23]

U mnie ręce i nogi wyglądają tak ( jeśli kogoś obrzydzi to przepraszam ). I to mnie raz swędzi okrutnie a czasem wręcz pali:( wiem, że atopie ma 15% kobiet, ale to jest masakra- dyskomfort okropny i wizualnie też słabo :( a idzie lato i nogi odkryte...
Zobacz załącznik 858670

Ps: teraz niech któraś wyślę co ładnego by się ta łapa nie wyświetlała przy grupie :p
Ja miałam to samo na nogach i na piersi nawet, smaruje ciało olejem kokosowym i po pierwszym razie zaczeło powoli schodzić..

reklama
Do góry