reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czytam Was i widzę, że sprawy nabierają tempa.
Ja się zapisałam do gina na piątek.
Pochwaliłam się najbliższym koleżankom w pracy i chyba źle zrobiłam, bo mnie już jedną nasrraszyla, że za wcześnie na radości :(. Ze może się nie przyjmie, puste itd :(

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Z pierwsza się pochwaliłam od razu wszystko oki w 2016 tez się pochwaliłam było puste i oczywiście że się pochwaliłam 2017 też puste.Teraz tylko mąż wie reszta dowie sie jak wejdę w 2 trymestr w święta wielkanocne najprawdopodobniej.Dlatego wróciłam na forum aby nie być sama i komuś mogłabym się pochwalić i doradzić itd

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Z pierwsza się pochwaliłam od razu wszystko oki w 2016 tez się pochwaliłam było puste i oczywiście że się pochwaliłam 2017 też puste.Teraz tylko mąż wie reszta dowie sie jak wejdę w 2 trymestr w święta wielkanocne najprawdopodobniej.Dlatego wróciłam na forum aby nie być sama i komuś mogłabym się pochwalić i doradzić itd

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też nikt nie wie tylko mąż. Z druga się pochwaliłam i obumarła [emoji17]
Teraz czekam chociaż do 9 tyg.
Powodzenia [emoji2]

@karmelovelatte nie martw się wiele z nas już się pochwaliło pewnie. U mnie wiedza dzieci nasze mamy moja siostra szefowa męża przyjaciel moje 2 psiapsioly troszczę powiemy już na normalnie koło 12-14 tc jak już będę po pierwszej wizycie. Będzie dobrze

Nie straszcie mnie :(. Z pierwsza wszyscy wiedzieli od 5tyg,bo chorowałam.

Hej, moja droga, to że komuś powiedziałaś nie ma żadnego wpływu na życie i zdrowie Twojego groszka.

U mnie wiedzą mama, tata, teściowa, brat i bratowa oraz dwie przyjaciółki. Mama powiedziała babci, jedna przyjaciółka swojej mamie i siostrze, druga przyjaciółka swojemu partnerowi [emoji16]. Z resztą wstrzymuję się do końca pierwszego trymestru.

Gdyby stało się coś złego, wiem, że mogę liczyć na wsparcie każdej z tych osób [emoji4][emoji173]️. Tak czy inaczej by wiedzieli.

Trzymajmy za siebie kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji256].

f2w3rjjgrz97x0lc.png

reklama
Dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowa. Zaczyna mi się tu podobać [emoji16].
Ja mam fazę na mięso. Liczy się tylko mięso mięso mięso! A najbardziej coś czego nie znosilam wcześniej, czyli udka, podudzia, nóżki, pałki... [emoji23]

Do góry