tola_tola
Fanka BB :)
pewnie dziś wieczorem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie dziś wieczorem..
super bardzo się cieszę z takich wiadomościHej dziewczyny byłam u lekarza wszystko dobrze mam jeszcze za dwa tygodnie się stawić posłuchać serduszka
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ekstra dbajcie o siebie [emoji2]Hej dziewczyny byłam u lekarza wszystko dobrze mam jeszcze za dwa tygodnie się stawić posłuchać serduszka
Masz jakieś objawy ciążowe?pewnie dziś wieczorem..
Dziś masz wizytę? A na co Ci dupahston, też straciłaś dzidzi?albo jutro rano..mam delikatne klucie.jakniki pobolewaja.czesto też siku mi się chce.mam bardziej wrażliwe sutki.to wszystko na obecną chwilę.wlasnie zapisałam się dziś do lekarza także zobaczymy.narazie raczej nic pewnie nie zobaczy ale potrzebuje duphastonu
Czekam jak na swoje Kochana! [emoji173]pewnie dziś wieczorem..
Gratulacje superHej dziewczyny byłam u lekarza wszystko dobrze mam jeszcze za dwa tygodnie się stawić posłuchać serduszka