reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@tola_tola kiedy wyniki bety?
@Magada*** każda ciąża inna[emoji2]
pewnie dziś wieczorem..:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
albo jutro rano..mam delikatne klucie.jakniki pobolewaja.czesto też siku mi się chce.mam bardziej wrażliwe sutki.to wszystko na obecną chwilę.wlasnie zapisałam się dziś do lekarza także zobaczymy.narazie raczej nic pewnie nie zobaczy ale potrzebuje duphastonu

c55f0dw4ay49a7ki.png

albo jutro rano..mam delikatne klucie.jakniki pobolewaja.czesto też siku mi się chce.mam bardziej wrażliwe sutki.to wszystko na obecną chwilę.wlasnie zapisałam się dziś do lekarza także zobaczymy.narazie raczej nic pewnie nie zobaczy ale potrzebuje duphastonu

c55f0dw4ay49a7ki.png
Dziś masz wizytę? A na co Ci dupahston, też straciłaś dzidzi?
Jak na ten tydzień to normalne objawy.

reklama
@JoAnnA250694 super !!!
@tola_tola to czekamy z tobą na wyniki ;)
A ja siedzę w pracy ale taka cisza ze szok.... kupiłam sobie syropek na kaszel i ból gardła i Was podczytuje. Co do tego siuskania to ja właśnie nie wiem czy częściej chodzę.... chodzę czesto ale tez dużo chyba pije ale to zawsze tak było ;) No i myślałam ze dziś może listonosz przyniesie chociaż list z wyznaczona data wizyty w szpitalu a tu nic....... mam nadzieje ze nie okaże się ze będę czekac a po 8 tyg okaże się ze oni mnie jeszcze w bazie danych nie maja... ale staram się naprawdę nie nakręcać
@Ewarut wspolczuje bólu głowy oby szybko minął

Do góry