reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

u nie dziś skurcze są mocniejsze i taka jakaś napięta jestem... nie chce mi się obiadu gotować więc pizza będzie z zamrażarki.
Popołudniu jak chłopaki zjadą do domu pojedziemy na działkę - tam sobie pokuśtykam w kółeczko.
W nocy nie spałam bo jakoś nie mogłam, a najlepiej śpi mi się nad ranem tak do 11-12 więc tak śpię.
Klaudixxon no żeby takie libido zostało to by było fajnie :)
Fakt za dużo jako wieloryb człowiek się nie popisze, ale pewnie by wystarczyło żeby zainteresowanie M jakiekolwiek wykazał...

Kłuje mnie w prawym boku, nie wiem co to.

reklama
malina super gratuluję !! :):)

jest nas coraz mniej... a po 20 to mało kto został z terminem...

Ostatnia edycja:
Dziękuję:) tyle mam energii że mogłabym maraton jeszcze biec. Sprawnie poszło od 11 do 16.10. Ten 7 centymetr wcale'nie był taki straszny:) a do 10 to chwila moment:) Wody odeszły mi 14:30 i potem to już poszło.trzymam kciuki za dziewczyny w dwupaku będzie dobrze
Pamiętajcie dobry oddech to połowa sukcesu. Trzymam kciuki za Was. pozdrawiam.
Ps mały to ssak wisiał by na cycu

Ale śliczna masz córcie a jakie oczka duże, zazdroszczę ze juz w domku ja też w domu ale w dwupaku.

UOTE=maggie2205;11906629]Tren, Malina gratuluję jak kogoś pominęłam to także rozpakowanym mamusiom gratki !!!
My od wczoraj w domku, dzisiaj już mam nawał mała ssie ładnie więc cycamy

Dziekuje. Blanka urodzila sie dzis o 13.40,3310 g i 54 cm dlugosci.
Porod szybki ale bolesny.w ciagu 10 min. Z 3 cm rozwarcia zrobilo sie 10. Kolejne mi i po wszystkim.

Malina gratuluje.

Paulus rodzilam na Warszawskiej.

reklama
Do góry