Hej kochane,
ja dzisiaj śmigam pracowo, zaraz się wybieram na pokaz do Wieliczki
Muszę włosy umyć bo już 3 dzień chodzę w koku
Nie wiem jak Wy, ale ta pogoda sprawia, że nie mam żadnych obrzęków. w nocy śpię jak dziecko, niesamowite.....chyba wolę takie lato. Jestem nadziei, że może tak będzie potem na jakiś czas upały, a sierpień porozpieszcza nas chłodnymi wieczorami
Wczoraj kupiłam wózeczek powystawowy, może to dużo, ale mam wizję, że go później sprzedam i być może troszkę "zarobię". Jest powystawowy więc sporo tańszy, no i z Wlk Brytanii.
Nowy Luksusowy zestaw Quinny Moodd 4 +foldable, (5443251273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z trójką dzieci będę musiała mieć coś naprawdę szybkiego w rozkładzie. Gybym miała jakiś uchowany wózek po chlopcach byłoby inaczej. Dwa wózki nam ukradli z klatki i zostałam z jedną spacerówą parasolką - inglesina. Borysek odkąd skończył 1, 5 roku chodzi bez wózeczka, poafi przejść nawet 8km z przerwami. Co prawda te 8km to już extreme, ale były takie momenty hihiih.....
Wczoraj byłam w galerii ciuchpeksowej, za 4o zł kupiłam normalnie worek pięknych ciuszków dla małej....
Jolka odpoczywaj ile się da, no i zdróweczka Wam życzę, ja obenie wypatruję czy u młodszego nie rozwinie się ospa bo w pkolu była zaraza...
Anetko bierz jakiekolwiek witaminy, w zasadzie wszystkie preparaty to jedno i to samo, a różnica w cenie potrafi wynosić nawet 30 zł, a postać witaminy i jednostka ta sama. Lepiej kupić czyste witaminy i osobno w różnych odstępach czasu brać żelazo i wapń, dlatego, że niektóre witaminy znoszą wchłanianie żelaza i na odwrót. Polecam zwykłe witaminki, do tego chelafer (co drugi dzień) i codziennie wapń w dużej dawce, jak to będziesz przyjmowała to będziesz silna jak koń. Jeżeli mało spożywasz olejów możesz uzupełnić dietę łyżką oleju lnianego (idealny dla rozwoju mózgu dziecka), albo zwyklego tranu. Te wszystkie łączniki są tragiczne dla naszego ukł. pokarmowego - czyli żelazo, wapń DHA w jednym, ja po tym wymiotuję...
Na skurcze łydek polecam aspargin
i polewnie nóg naprzemiennie zimną i ciepłą wodą przed snem....
Gosiamat zawsze możesz poprosić o pomoc specjalisty....
Olasec spróbuj chela fera, ja ze skrajnego 9,8 w pierwszej ciąży podniosłam po miesiącu na 11,4, a wcześniej jak zaczynało mi spadać to nic mi nie pomagało, a to już było przed porodem. Jeszcze tdzień przed porodem dostałam 4 zastrzyki z żelaza, a zrosty i ból mam do dziś, więc nie polecam....
Klaudixxon mam nadzieję, że te ciężkie ati już się wyregulowały...
Dżejka ja niestety też hemoroidowa, ale po ogarnięciu się po porodzie, zgłaszczam się do Kliniki na ich usunięcie...
Ewcia ja mam dokładnie to samo- jest chłodno, jest cudownie
, więc chyba fajnie.....U mnie młodszy jest taki alergiczny, jak coś zje nie tak to wysypka, jak go komar ugryzie to bąbel na 5 cm. Przymierzam się do zrobienia testów na jak pszczół i os, żebym się nie zdziwiła kiedyś....Dobrze, że nefrologicznie u Ciebie gra...
Maggie, jak lekarz Ci pozwolił to w skrajnym przypadku pewnie Ci przyniesie ulgę. Współczuję bardzo. U mnie na przelomie lipiec sierpień nos zatkany, uczucie duszenia...pewnie jakieś zboża....
Kikfish dobrze, że wyniki ok...
Anula moja koleżanka pięknie z pessarem chodziło do dnia przed porodem, zdjęli i na drugi dzień urodziła
Ivon 17 już niedługo i ja zagoszczę na L4, jak podopinam wszystko
Malina dobrze przynajmniej, że wszystko wykryli....
Kołtunek najważniejsze, abyś Ty i dzidziuś w zdrowiu dotrwali do porodu...
Atagaa mnie też się włączył syndrom, ale z tego co pamiętam to najsilniejszy miałam w 37tc, mega power, mega siły
Kaha91 mam dokładnie takie samo po chłopcach, tylko brązowe akcenty (wtedy taka moda była)la , jak dla mnie jest niezniszczalne
U nas na początek przystawka, a potem łóżeczko
Piękne wybrałaś
Tren ja wczoraj też mialam jakiś taki zjazd samopoczuciowy.....ja z kolei tylko do kąpieli, a potem już nic nie stosuję, chyba, że skóra jakaś atopowa będzie...
Otokika próbuj zmieniac pozycję....współczuję....
Pycia mnóstwo pij, łykaj żurawinę i przede wszystkim bierz probiotyki doustnie....
Lady Agnes najważniejsze, że z dzidziem wszystko gra....
Całuję