reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Wczoraj tez miałam kryzys. Na dodatek u mnie remont mezus maluje sypialnie i pokój Alicji a ja z salonu patrzę jak on sie biedak sam z całym bałaganem meczy. Chciałam wczoraj chociaż kuchnie ogarnąć i przy wkładaniu do zmywarki totalnie mnie ścięło :/ u mnie 27tc3d zazdroszczę Kołtunek juz twojej magicznej daty 30tc - to jest mój duży cel :)

Anula już nie dużo ci zostało :) jesteś już w 28 tc za 4 dni już 29 zaczniesz :) ja nic nie robię, wszystko mąż robi..biedak wszystko na jego głowie,. Wieczorem zasypia w 3 minuty :) bo jeszcze starszego synka ogarnia

Kołtunek już bliżej niż dalej , u Ciebie juz będzie za chwileczke ten 30 tydzień prawie
Dacie rade dziewczyny
Ja spałam dzisiaj do 10 tej, cały czas mysle nad tym allertekiem ale stwierdziłam ze jesli bedzie naprawde kiepsko to wezme jedna tabletke
Jak radzić sobie z ALERGIĄ, gdy jesteś w ciąży
Dzisiaj u nas zimno to i moze powietrze troche sie czyści z tych pyłków, młody na wycieczce dzisiaj
Aha dostałam maila jak ktos ma karte rossnet to w promocji jest ten olejek babydream za 0,01 grosz, nie wiem czy cos nie pomyliłam

A ja tyle się naprodukowałam i mi zjadło posta!

Anula ja odliczam prawie równo z Tobą!
Umrę chyba do tego jutrzejszego usg ze stresu, brzuch dziś raz zrobił się porządnie twardy mimo leżenia. Oby to ujście było zamknięte!

Koltunek a Ty masz coś założone na szyjkę żeby trzymała? Dołączam się do zazdroszczenia Ci 30 tygodnia...

Maggie współczuję alergii...

Plus leżenia jest taki ze w końcu będę na bieżąco z forum, bo do pracy już raczej nie wrócę. Dziś mam ortodonte i zastanawiam się czy pójść...

Pozdrowienia dla wszystkich!

hejo ;)
ja jutro zaczynam 29tydz. ale i tak Ci Kołtunek zazdroszczę tego tygodnia różnicy :p:p
włączył mi się solidny syndrom wicia gniazda :D najchętniej wyjęłabym już łóżeczko z kartonów i zaczęła składać choć jest jeszcze troszkę czasu :D u nas ciepło, pogoda coraz ładniejsza się robi, wczoraj lało a dzisiaj słoneczko i te sprawy ;))
Mały ma teraz od kilku dni okres ciągłego kopania, brzuch mi faluje średnio kilka razy dziennie że nie wiadomo na którą stronę brzucha patrzeć :p oczywiście jak biorę tel żeby nagrać - przestaje uparciuch :p
mnie męczy tylko ciągła zgaga ... czego się nie napije, co nie zjem to od razu męka ... :/
miłego dnia dziewczyny ;))) ~!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
macie rację dobrze że koniec tej uczelni...indeks złożyłam do dziekanatu, czas dobrze się nauczyć i mieć to za sobą...
co do wicia gniazdka też mi się wkręca ciągle że nie wyrobię się z czasem, że tyle do zrobienia...dzisiaj zamawiamy łożeczko z materacykiem i przewijakiem :D ale się cieszę :) ale złożymy w sierpniu żeby je wstawić od razu do sypialni :):)

Lady Agnes kciuki za usg jutrzejsze!

muszę dzisiaj dołączyć do narzekających.. strasznie boli brzuch :( nie wiem czy jasiek nogi wypycha i coś uciska, czy to jelita bo jest miękki. za dużo chodzenia chyba.. zjadłam i idę spać.. wróci małż z pracy to już ma kartkę co go czeka do zrobienia w domu...

pycia17 kiedy ty masz obronę?

ewka84 tak już jestem w domu ale powiem Wam że jestem tak słaba że aż mi się płakać chce... po prostu na nic nie mam sił :( jak wychodziłam ze szpitala zrobili usg i małej to tetno tak wariuje... raz 120 za chwile 160 i tak w kółko. Każą mi leżeć i odpoczywać... Waży 910 g :)

malina2312 wytrwałości w szpitalu! I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :* troszkę spóźnione życzenia ;)

kołtunek ciesz się że masz tak wspaniałego męża który Ci pomaga :) ja tez nie mogę narzekać...

Wybaczcie dziewczyny że sie do Was wszystkich nie odniosę ale mam strasznego doła... Zreszta przyszła pora żeby zmierzyć cukier... Ach to kłócie... :(

Anula, koltunek u mnie tez wczoraj slabszy dzien bo pi poludniu zaczal mi brzuch twardniec i to bolesnie. Teraz troche lepiej ale nastraszylo mnie to wczorajsze. Jednak ta ciaza jest inna nie musze tak ciągle leżeć i to jest super ale jednak do żadnej pracy się nie nadaje. Mimo wszystko to dla mnie duuuuzy Plus. Mój mąż przeniósł się z malowaniem do salonokuchni. Biedny po sypialni musiał wszystko sam ogarnąć i pomyc. Normalnie podziwiam i strasznie doceniam, trochę mi głupio bo leżę no ale cóż to była nasza wspólna decyzja.

Maggie ile się uda to wytrzymuj bez leków. Prysznic non stop.

Kaha, pycia Dziewczyny obrona z brzuchem to podobno luz ale nie pasuje słabo wypaść i to ten ostatni raz- powodzenia w nauce.

reklama
lalki trzymaj się!! spróbuj dojść do siebie!:*

dżejka leż i odpoczywaj! :)
dobrze że mąż Ci tak pomaga:)

zamówiłam łożeczko , przyjdzie po weekendzie!! :D do tego przewijak i materacyk GPK :D klups-lozeczko-safari-zyrafa-biala-z-pojemnikiem-120x60cm.jpg

Załączniki

• klups-lozeczko-safari-zyrafa-biala-z-pojemnikiem-120x60cm.jpg
    klups-lozeczko-safari-zyrafa-biala-z-pojemnikiem-120x60cm.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 37
Do góry