reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jakimi suplementami diety się wzbogacacie w celu uzupełnienia składników odżywczych ? - wow jak mądrze napisałam :-) Skończyły mi się moje tabletki, a w 3 trymestrze będę potrzebowała większego kopa :D. Wizyta za 2 tyg, dlatego muszę coś wybrać.
Pozdrawiam śpiochów ! :D

reklama
Ja też teraz łykam prenatal jak nie zapomnę. Ale wcześniej miałam centrum materna DHA. Wyników jeszcze nie ma czekam na jeszcze jedno pobranie po dwóch godzinach i pewnie po południu będą

Aneta ja biorę femibion Natal 2 i jestem zadowolona.

Eh ale Wam współczuję tych alergii, hemoroidów. Masakra.

A ja kurde wczoraj i dziś wymiotowalam. Podejrzewam, że od żelaza, bo po nim mi niedobrze. Muszę zgłosić lekarzowi, że coś mi ten lek nie podchodzi.

Wczoraj właśnie kupiłam witaminy Doppel Herz Aktiv Mama x 60 kapsułek, wcześniej miałam Femibion natal 2 plus, wkurza mnie moja apteka, zawsze dają najdroższe leki jak pytam co potrzebuje, specjalnie wczoraj spisałam na kartkę witaminy z DHA takie do 30 zł, firmy popularne, przynajmniej takie witaminy powinny być w aptece a Pani że żadnej pozycji listy nie ma i oczywiście zaproponowała mi z marszu najdroższe po 70 zł za jedno opakowanie, aż sie wkurzyłam i mówie babce że poproszę o zamienniki witamin tych z listy w podobnej cenie to się oburzyła aptekarka;/
[h=3][/h]

Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jakimi suplementami diety się wzbogacacie w celu uzupełnienia składników odżywczych ? - wow jak mądrze napisałam :-) Skończyły mi się moje tabletki, a w 3 trymestrze będę potrzebowała większego kopa :D. Wizyta za 2 tyg, dlatego muszę coś wybrać.
Pozdrawiam śpiochów ! :D

Hej dziewczyny
Ja biorę femibion natal 2 co drugi dzień.
Jestem już po 3 pomiarach dzsiaj....masakra...wczoraj pokłułam sobie palce, bo z mężem ćwiczeliśmy, wcale to takie niełatwe....Siedzę i czytam na temat tej diety, układanie jadłospisu też nie jest takie łatwe. Chyba poproszę o skierowanie do dietyka, żeby mi ktoś pomógł z ta dietą...Dzięki za wsparcie dziewczyny. Mam wszystko spisywać i 1 lipca znów się pokazać u diabetologa.
Klaudixxon dzięki za inforamcje.
Dziś moje pomiary na czczo 49, po 1 godz po pierwszym śniadaniu 51, po 1 godz po drugim śniadaniu 110.
Pozdrawiam mamy w szpitalu i poztywnego myślenia życzę wraz ze zdrowiem, wracam do studiowania ;-(

reklama
tren mi te skurcze minęły a w sumie dalej magnezu nie biorę. może zwiększ dawkę cz coś.

teraz już chyba tylko się bedziemy żalić na to jak się czujemy.. ciekawe kiedy do Was dołączę..bo z jedynych dolegliwości to mam to że wstaję w nocy na siusianie:D albo o 3 albo o 5 :D no i wtedy jestem głodna i muszę coś zjeść :D
póki co to mnie małż wnerwia.
jadę na uczelnie załatwić wpisy i catering na obronę.

miłego dnia kobietki!

ale ja biore rano 3 tabletki, w poludnie 2, i na noc 3 tabletki. Niedlugo chyba cale opakowanie na raz zaczne brac. Od tych skurczy noga mi tak boli ze chodzi nie dam rady, a lydka jak skala twarda.

bylam w "miescie". Chlopców do szkoly Ł wiozł wiec i ja przy okazji. zaszlam n ciuchy... Dla chrzesnicy za calutkie 10 zł 5 szt ubranek. nowiutenkie, albo raz noszone, albo wcale. no cudo. Az zal bylo nie brac... tym bardziej ze potem Blanka w spadku dostanie ;) Dobrze z przyjaciolką mamy ten sam gust jesli chodzi o ubieranie dzieci :D

Do góry