reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jakimi suplementami diety się wzbogacacie w celu uzupełnienia składników odżywczych ? - wow jak mądrze napisałam :-) Skończyły mi się moje tabletki, a w 3 trymestrze będę potrzebowała większego kopa :D. Wizyta za 2 tyg, dlatego muszę coś wybrać.
Pozdrawiam śpiochów ! :D

reklama
Ja też teraz łykam prenatal jak nie zapomnę. Ale wcześniej miałam centrum materna DHA. Wyników jeszcze nie ma czekam na jeszcze jedno pobranie po dwóch godzinach i pewnie po południu będą

Aneta ja biorę femibion Natal 2 i jestem zadowolona.

Eh ale Wam współczuję tych alergii, hemoroidów. Masakra.

A ja kurde wczoraj i dziś wymiotowalam. Podejrzewam, że od żelaza, bo po nim mi niedobrze. Muszę zgłosić lekarzowi, że coś mi ten lek nie podchodzi.

Wczoraj właśnie kupiłam witaminy Doppel Herz Aktiv Mama x 60 kapsułek, wcześniej miałam Femibion natal 2 plus, wkurza mnie moja apteka, zawsze dają najdroższe leki jak pytam co potrzebuje, specjalnie wczoraj spisałam na kartkę witaminy z DHA takie do 30 zł, firmy popularne, przynajmniej takie witaminy powinny być w aptece a Pani że żadnej pozycji listy nie ma i oczywiście zaproponowała mi z marszu najdroższe po 70 zł za jedno opakowanie, aż sie wkurzyłam i mówie babce że poproszę o zamienniki witamin tych z listy w podobnej cenie to się oburzyła aptekarka;/
[h=3][/h]

Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jakimi suplementami diety się wzbogacacie w celu uzupełnienia składników odżywczych ? - wow jak mądrze napisałam :-) Skończyły mi się moje tabletki, a w 3 trymestrze będę potrzebowała większego kopa :D. Wizyta za 2 tyg, dlatego muszę coś wybrać.
Pozdrawiam śpiochów ! :D

Hej dziewczyny
Ja biorę femibion natal 2 co drugi dzień.
Jestem już po 3 pomiarach dzsiaj....masakra...wczoraj pokłułam sobie palce, bo z mężem ćwiczeliśmy, wcale to takie niełatwe....Siedzę i czytam na temat tej diety, układanie jadłospisu też nie jest takie łatwe. Chyba poproszę o skierowanie do dietyka, żeby mi ktoś pomógł z ta dietą...Dzięki za wsparcie dziewczyny. Mam wszystko spisywać i 1 lipca znów się pokazać u diabetologa.
Klaudixxon dzięki za inforamcje.
Dziś moje pomiary na czczo 49, po 1 godz po pierwszym śniadaniu 51, po 1 godz po drugim śniadaniu 110.
Pozdrawiam mamy w szpitalu i poztywnego myślenia życzę wraz ze zdrowiem, wracam do studiowania ;-(

reklama
tren mi te skurcze minęły a w sumie dalej magnezu nie biorę. może zwiększ dawkę cz coś.

teraz już chyba tylko się bedziemy żalić na to jak się czujemy.. ciekawe kiedy do Was dołączę..bo z jedynych dolegliwości to mam to że wstaję w nocy na siusianie:D albo o 3 albo o 5 :D no i wtedy jestem głodna i muszę coś zjeść :D
póki co to mnie małż wnerwia.
jadę na uczelnie załatwić wpisy i catering na obronę.

miłego dnia kobietki!

ale ja biore rano 3 tabletki, w poludnie 2, i na noc 3 tabletki. Niedlugo chyba cale opakowanie na raz zaczne brac. Od tych skurczy noga mi tak boli ze chodzi nie dam rady, a lydka jak skala twarda.

bylam w "miescie". Chlopców do szkoly Ł wiozł wiec i ja przy okazji. zaszlam n ciuchy... Dla chrzesnicy za calutkie 10 zł 5 szt ubranek. nowiutenkie, albo raz noszone, albo wcale. no cudo. Az zal bylo nie brac... tym bardziej ze potem Blanka w spadku dostanie ;) Dobrze z przyjaciolką mamy ten sam gust jesli chodzi o ubieranie dzieci :D

Do góry