reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej! Jestem tutaj nowa mam nadzieje że mogę dołączyć do Waszej grupy... Z mężem staraliśmy się o dziecko od ponad 3 lat aż w końcu się udało w ten czwartek będzie 11 tc a w przyszły mamy mieć usg na chwilę obecną mierzymy 31,5mm. Mam takie pytanko czy Wy też macie takie problemy z niedoczynnością tarczycy???
mi wynik tsh wyszed bardzo niski i ginekolog kazal mi sie skonsultowac z endokrynologiem

reklama
gośćx ja mam bardzo niski poziom tsh czyli tsh u mnie wynosi 0,008 a norma jest 0,270-4,200 i gin kazal to skosultowac z endokrynologiem

Mój wynik TSH na chwile obecną 0,05.
A jak u Was z surowicą?
U mnie
Anti-TG 108,7IU/ml norma 6,4 do 17,9 :-((
Anti-TPO 39,9IU/ml norma 0,8 do 7,9

Kasiam wypryski i wymioty to raczej zasluga ciazy i pocieszajace jest to ze mdłości dają niemal pewnosc ze z ciąża wszystki gra, co do lekow to też faktycznie zauwazam ze po luteinie lecę wymiotować, na szczęście mam podjezyk wiec rozpuszcza się do krwioobiegu i nie zwracam leku, najgorsze są noc i poranki ale chyba już gorzej nie będzie wiec jakoś wytrzymam. Dziewczyny róbcie suwaczki wtedy widać ile tyg ciąży już macie za soba

Ostatnia edycja:
Dawno sie nie odzywałam, ale co wieczór przed snem tzn koło 20 podczytuje Was dziewczyny ciężko odpowiedzieć na takie zaległości. Ale myśle że najgorsze dolegliwosci typu wymioty mdłosci i itp osiagnely juz apogeum i teraz juz bedzie lepiej. W czwartek ide na usg na nfz zobaczymy jak rośnie kropeczka. Dziewczyny czy jest ktoś z Mazur?

Malina ja jestem z Mrągowa agusiaczek tego linka wklejasz chyba w panelu użytkownika sygnatura coś takiego i wtedy się wyswietla zawsze jak coś napiszesz, ja miałam krew mocz cukier i coś tam jeszcze z erytrocytami z krwi i w pt mam wizyte

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry