reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
wiola84 ale masz dobrze, tylko pozazdrościć...

kaha91 mi w poprzedniej ciążyczop odszedł w całości na raz - taka kulka galaretki dość sztywnej bezbarwnej, po tym miałam 1 cm rozwarcia i tak dwa tygodnie do porodu. Śluz z krwią szedł dopiero na porodówce, więc teraz mam schize bo wszystko inaczej się dzieje.

Po śniadanku poszłam spać. Dzisiaj mogłabym spać i spać... Brzuch ciśnie trochę bo nisko, młoda coś tam się wierci żebym o niej nie zapomniała, a skurcze dalej cicho...

a co tu taka cisza? byłam z mężem na spacerku i bez zmian. Skurcz jak sie pojawi to sporadycznie ale już wtedy taaaki bolący że trudno oddech złapać. :(

A u mnie nie było dziś indukcji, bo porodowka caly czas zajęta. Mam się szykować na jutro.
Z nowości to pojawiły się bolesne skurcze ale nieregularne, średnio 1-2 na godzine

reklama
Do góry