reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
a tak się zastanawiam co u Anuli, macierzyństwo ją pochłonęło nawet się nie odezwie hihih :D
mnie brzuszek prawie nie boli zaraz się zabieram za sprzątanie mieszkanka :)
obiad na dzisiaj mamy od teściowej ;D przywiozła nam gołąbków na dwa dni :D
no taką ją lubię. :D

na20taliii
śliczny twój synuś :)) kiedy do domku Was puszczają?

tren no ceną zdecydowanie.. bebico jest sporo tańsze. No oby Blanka dała radę wytrzymać do wtorku ale jeśli nie to trudno, Panowie dadzą radę sami!;)

ewka nic się nie martw, sama nie będziesz :D póki co u mnie cisza i spokój też :D

tulka mi lekarz na wizycie powiedział że te bóle okresowe to te pierwsze skurcze przepowiadające:) ciekawe czy u Ciebie się coś więcej rozwinie :D trzymam kciuki:) bo suwaczek masz już piękny:)

atagaa dobre podejście:D ostatnia sobota we dwoje :D no to może coś sobie wymyślicie fajnego:D

kołtunek no to masz wypasik powiem Ci szczerze :D fajnie odpoczywaj sobie należy Ci się :)

OtoKika to ktoś nas tu wprowadził w błąd :p Idę dziś na długi spacer i może trochę w garażu popracuję, może się ruszy :D

Kaha mój tez mówil, że to przepowiadające. Ja już chcę mieć to za sobą, a z drugiej strony boję się i odwlekłabym ten moment jeszcze. Ale juz mam dosyć brzucha i chciałabym w końcu pozbyć się zgagi, spać na leżąco a nie na siedząco i w ogóle uwolnić się. No i żeby waga w końcu zaczęła spadać, bo nawet jak udaje mi się ją zatrzymać, to spadać nie chce i znów zaczyna rosnąć.:crazy:

No mój wczoraj mówił, że jak on w pełnie wypije chociaż łyk piwa to na pewno się zacznie, to może mu kupię piwko na wieczór [emoji6]

Heheh, mój co wieczór wychyla piwko, więc może dla odmiany, żeby się zaczęło dziś sobie zrobi wieczór abstynenta?:-D Ale dziś sobota to nie ma szans, znowu się nie rozpakuję, coby mógł sobie piwko wieczorem strzelić, hahaha :-D

Motylku, mam nadzieję, że już jesteście po i wszystko jest ok! :tak:

Ech...ale mnie głowa boli. Wzięłam paracetamol, bo mam wrażenie, że mi ją rozsadzi...a do tego skurcze się pojawiły..pokłóciłam się z mamą, w sumie nie było o co, nie ma mowy, żebym ja znów rękę pierwsza wyciągnęła, bo nie zaczęłam, a przykrych słów się nasłuchałam...popłakałam sobie i chyba małego zestresowałam :( 2 tygodnie do terminu, a jak na złość, non stop ktoś się mnie o coś czepia, drażni mnie,itp.

Hej laseczki
dzieje się tu u nas troszke z tego co widzę... a ja dalej w lesie. Do torby aż spakowałam czekoladę i paracetamol :p coby nie zapomnieć czegoś na wzmocnienie. Zrobiłam dzisiaj wreszcie zamówienie z apteki na wszystkie bzdecioszki potrzebne do higieny malucha i moich ewentualnych ran.
Wiecie co Wam powiem - boję się. Normalnie jakoś mam tak od wczoraj że mnie stres ogarnia bo już wiem co mnie czeka i nie bardzo czuję się na to gotowa. Mam problem z poruszaniem bo jak to moja koleżanka powiedziała - jestem ogromna... Wszystko mnie wnerwia. Skurcze ciągle z różnym natężeniem...

No i mam dziś rocznicę śłubu :) fajnie nie? mąż mi kupił z tej okazji Coca-colę.... bo już po kwiaty nie było po drodze - mogę sobie popłakać?

Ewka u mnie nic się nie zapowiada na poród mimo ładnego suwaczka:) Jedynie mam ogromny brzuch. Skurcze przeszły. Cisza, spokój. Korzystam z wolnego czasu i chodzę na plac zabaw z moim synkiem.

Milusia a jak u Ciebie, bo Ty masz bardzo zbliżony termin? To samo u Tulki- może jednak coś się rozkręci?

Ataga a jak Twoje samopoczucie? Mam nadzieję, że nadrobiłaś męczącą noc.

Natali super, że synuś pięknie je. Szybkiego powrotu do domku życzę.

Kołtunek tylko pozazdrościć takich 3 facetów,

Kaha całkiem dobrze Ci z teściową. Ja też nie mogę narzekać na obiadki, bo siedzę u mamy i na bank przytyję pod sam koniec ciąży.

Jolka może humorek powróci niedługo. Nie denerwuj się za mocno.

Młoda i piękna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. A która to już z kolei?

Tren a jak u Ciebie? Córeczka na pewno posłucha i przeczeka w brzuszku rozpoczęcie roku szkolnego swoich braci.

Ciekawe jak tam u Motylka.

Miłego wieczoru wrześniówkom- tym w dwupaku i tym, które tulą już swoje dzieciaczki:)

reklama
Ja się tylko rybenki meldujeę, żebyście nie myślały, że na porodowce siedzę hihi, przeszły mi wszystkie złe objawy, mam przypływ energii, nic mnie nie boli więc korzystamy z dziećmi ile fabryka dala, po kilka godzin spacerów :) buziaki, podpisuję Wam jak będę przy kompie, nie znoszę pisać z kom. Całuję

Do góry