reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Kaha moj tato 3 miesiecznemu Filipowi kupowal i probowal dawac lizaki :) "bo samo mleko?? sraczki mozna dostac". Potem jak F mial ok 5 m-cy nakarmil go kotletem mielonym. No prawie zawalu dostalam... a ta klucha pastewna zarla wszystko co mu pod mordke sie przystawiło.

reklama
O matko to musialy byc okropne czasy!! Pewnie te buzki takie wysluszone byly:-( masakra !!
Ja u babci to wspominam miodek z pasieki i zawsze oponki piekla pychotka

Tren, padlam, niezle menu :b

Kaha, jak wizyta?

Az mi sie przypomnial piernik mojej babci.... i gołąbki.... najlepsze na świecie.... i drugiej babci ogorkowa.... i pierogi.... i ciasto z truskawkami.... osz kurde, mniam <3

Juz jestem u mamy dziewczyny od razu lepiej jak tylko przyjechalam poszlam spac ;)
Od wczoraj mam jakis przyspieszone tetno.i tak serce mi bije.

A co do tesciowej. Wyobrazacie sobie ze dzisiaj zeszlam na sniadanie a ona jakk gdyby nic zaczyna gadke. Wytrzeszczylam tylko oczy i sama nie mogalam w to uwierzyc. Jeej zlosc moze minela ale mi niee. A mąż zawsze staje w mojej obronie i tak.cisnie po tesciowej. I przez to tylko sa jeszcze wieksze klotnie. A niech tylko pojedzie do pracy no wtedy tesciowwa siada na mniee twierdząc ze nastawiam przeciwko.jej synka i wiiecznie mu sie zale. A to co ona mowi do mnie to maam zachowac to sobie. Hahaha wtedy sie tak zaczyynam smiac i mowie a komu mam sie zallic jak nie mezowi? Koleżankom jak to mama robi. I wychodze z kuchni aby nerwow mi nie psula.

Zycze Kochane milego dnia ja teraz idde na pyszny obiad. Mama zrobila rybke po grecku i na gorąco w sreberku i naleśniki z kapusta ale sie naajem w koncu nikt mi nie powiie ze tylko żre ;D

reklama
Do góry