Hej kochane,
relacja z wizytki w odpowiednim wątku, jejku jaka wczoraj byłam podirytowana, za to dzisiaj jestem wykończona...
Lekarz mi powiedział, że mała ma ogrom włosków, i faktycznie meszek pływał w wodach
Ivon17 ja mam dokładnie takie same przeczucia, że niby termin blisko, a czopu nie widać, brzuch niby nisko, ale nie za nisko
masakra
Kołtunek gratuluję suwaczka
Pycia jakby ból okresowy miał zwiastować poród rychły to już bym była pooooo
ratunkuuuuuu
:d
Paulusss ja chela fer forte teraz i prenatal classic na ruski rok...
Motylek współczuję bóli, ja już cierpliwość straciłam na tę ciążę
już kurna nie mam sił...
Mój starszak ma temperaturę, ale od czego to nie mam pojęcia, mnie też coś łamie, no zobaczymy...
Ogólnie już nie mam sił, wszystko mnie boli, biodra, spojenie, wieczorem skurcze, w nocy koszmary
ratunku, końcówka ciąży uszami mi wychodzi......
Kaha świetnie, że wszystko ogarnęłaś, no i skoro jesteś zdecydowana na znieczulenie to faktycznie od progu krzycz, że chcesz anestezjologa
Ewcia ja robiłam badania moczu i zawsze mam za dużo fosforanów od żarcia zielonego, a przez upały to w ogóle jaja są z próbką moczu bo nasz organizm trochę nastawia się na przetrwanie i też wszystko jest zaburzone...Ogólnie ketony w moczu mogą występować u chorych na cukrzycę z braku insuliny, ale uwierz mi, że jeżeli bardzo mało jesz w upały to po prostu też tak może być, że rozkładasz tłuszcz do produkcji energii. Ja wczoraj zjadłam tylko kawałek ryby, po prostu tylko piłam, no nie moglam patrzeć na żarlo....
Na20 talii to Ty w sierpniu urodzisz jak nic
Tren ja wczoraj też na syf nie moglam patrzeć i pucowałam chatę, mój M mnie opierdzielił, że nie powinnam tego robić, ale to kto to ma zrobić? Nie chcę obcej sprzątającej baby w mojej obecności, a iść nie mam siły nigdzie
Maggie ja już u fryza bym chyba nie dała rady, wszystko by mnie bolało...
Klaudixxon ja w dzień mam to samo, moglabym cały dzień spać, a w nocy każda zmiana pozycji mnie budzi....
Pauluss to może poproś kogoś z rodziny, takie żele na hemoroidy od razu przynoszą uglę, a jak nie to jakiś lód w skarpetę i okładaj odbyt
Jolka mam nadzieję, że z małym będzie wszystko w porządku, u mnie jest taka zasada, że w ogóle nie mamy wrzątku, do herbaty dolewamy wody źródlanej, żeby była do picia, do kawy zimne mleko, po prostu nasz maluch też się kiedyś oblał i mam schiz na tym punkcie...
Otokika ja mam w Wawie całą rodzinkę, ale niestety ja nie mieszkam w Wawie tylko w Sosnowcu, koło Katowic...
Olasec współczuję bezsenności...
Lady Agnes jeszcze ze dwa dni i chyba koniec upału
i wtedy ruszę na spacery