Witam się w środowy poranek.
U mnie gorąco, ale pojawiło się trochę chmur, więc od razu lepiej.
Jolka jak to dobrze, że z maleństwem wszystko ok.
Klaudixxon a jak tam u Ciebie? Trochę lepiej się czujesz?
Tren powodzenia u gina.
Dziś u mnie 37 tydzień, więc teoretycznie ciąże mam donoszoną. Tylko, że myślę że moja Basia nie gotowa do wyjścia. Chyba jeszcze jej dobrze w brzuchu. Nie mam żadnych skurczy, czop siedzi na miejscu. Coś czuję, że jeszcze długa droga przed nami. Ale nie ma tego złego...Mój starszak chodzi do przedszkola, więc mam zamiar wykorzystać wolny czas na maxa. Czytam książki, oglądam filmy, siedzę w necie, a w wolnej chwili sprzątam. Rozkoszuję się ogromem wolnego czasu, bo niedługo skończy się sielanka
Anula jak się czujecie z Alicją? Daj znać co u Was?Jak z karmieniem?
U mnie gorąco, ale pojawiło się trochę chmur, więc od razu lepiej.
Jolka jak to dobrze, że z maleństwem wszystko ok.
Klaudixxon a jak tam u Ciebie? Trochę lepiej się czujesz?
Tren powodzenia u gina.
Dziś u mnie 37 tydzień, więc teoretycznie ciąże mam donoszoną. Tylko, że myślę że moja Basia nie gotowa do wyjścia. Chyba jeszcze jej dobrze w brzuchu. Nie mam żadnych skurczy, czop siedzi na miejscu. Coś czuję, że jeszcze długa droga przed nami. Ale nie ma tego złego...Mój starszak chodzi do przedszkola, więc mam zamiar wykorzystać wolny czas na maxa. Czytam książki, oglądam filmy, siedzę w necie, a w wolnej chwili sprzątam. Rozkoszuję się ogromem wolnego czasu, bo niedługo skończy się sielanka
Anula jak się czujecie z Alicją? Daj znać co u Was?Jak z karmieniem?
Ostatnia edycja: