Kaha ja nigdy na jezor nie chorowalam. Czasami za szybko coś powiedzialam.. potem pomyslalam bywalo niezrecznie, ale z perspektywy czasu troche zaluje.. bo po ochlonieciu powiedzialabym dosadniej Strasznie mi cisnienie podnosi komentowanie innych publicznie. Chcesz to mnie oplotkuj w domu z kolezanką. Nie kazdemu musze sie podobac.. moze i faktycznie jest co przezywac.. bo akurat tylko kuźwa ja w powiecie strasznie rosne w ciązy i wybiegam ponad standardy bo jestem dosyc niska a brzuch mam duzy. I co najgorsze.. po 2 ciazach schudlam. chyba tego wiekszosc nie moze strawic. No bo jak to?? taka zwykla ja?? ta co opierniczyc potrafi ?? No i jak to mozliwe??? Ale na kij mi cisnienie podnosic *******ami typu "przytylas". A co ja ***** nie widze?? Lub teksty " booooze trzecie?? przeciez ty masz chore dziecko, po co ci kolejne?" Ludzie są okropni.. a ja dla nich taka jak oni dla mnie i tu pojawia sie problem.. bo no jakim prawem ja warcze.. czesto radze takim interesującym sie zając sie swoją doopą swoim chlopem bo moze akurat zdradza ją kiedy ona tak sie moim wyglądem ineteresuje, czyms pozytecznym dla okolicy.. niech sie wyprowadzi
spac mi sie chce a jak sie klade to sie odechciewa. Booooziu.. sama siebie bym czasami w leb walnela.
spac mi sie chce a jak sie klade to sie odechciewa. Booooziu.. sama siebie bym czasami w leb walnela.