reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
inspe mama i anula ogromniaste gratulacje! najgorsze już za Wami, spokojnej ciąży!

Mała Mi właśnie specjalnie wlazłam, bo byłam ciekawa co u Was, super, ze serducho widziałaś, trzymajcie się!

Madzialena cieszę się że wizyta udana i zazdroszczę śniegu, moje dzieci muszą sanki ciągać po piasku:-)

Witajcie, jejku choróbsko tak jakby znowu lwracało, mój husband dzisiaj wlewa we mnie litry herbatki z miodem i cytryną....mam nadzieję, że pomoże, bo jutro prowadzę szkolenia....

Anulka09 to cudowna historia, mam nadzieję, że po tylu przejściach będzie już tylko z górki, życzę Ci "nudnej" ciąży:)

Madzialena skoro napisał to jednak wcale mu to obojętne nie jest......spróbuj go zostawić bez informacji, on próbuje uspokoić swoje sumienie, a nic tak nie gryzie bardziej jak brak informacji......Czasami facet, żeby dojrzeć potrzebuje solidnego kopa, nie "biegaj" za nim, nie nalegaj, on sam musi dojrzeć........

ściskam, miłego wieczoru

Dxiewczyny dziekuje za slowa otuchy na prawde pomagaja lecz stres i tak jakis jest panikuje na maxa gdybym wiedziala to bym jeszcze do gin nie poszla

a czy wy juz widzialyscie wszystkie swoje zarodeczki?jesli tak to na jakim etapie tzn w ktorym tygodniu dokladnie?

Ostatnia edycja:
Eh ja wylądowałam z krwawieniem w szpitalu i mnie zostawili.serduszko dzieciątka bije ale mam ogromnego krwiaka nie wiadomo skąd, który prawdopodobnie przesunął płód w róg macicy i jest to niebezpieczne. Lekarz kazał leżeć i czekać aż się krwiak wchłonie i może dzidziuś wróci w prawidłowe miejsce.tak bardzo się boję, że znowu stracę ciążę :-(

MałaMI:-) Jakie cudowne wieści, na koniec dnia! :-) Oby takich wiecej!

Milusia! Zdrówka!

A mój P. dzisiaj mnie tak zdenerwował, że aż mokra byłam z wściekłości. A tak go prosiłam, żeby 10 razy pomyślał zanim coś powie, jak bede cykającą bombą. I teraz sie boję, że zaszkodze maleństwu tymi nerwami!

Eh ja wylądowałam z krwawieniem w szpitalu i mnie zostawili.serduszko dzieciątka bije ale mam ogromnego krwiaka nie wiadomo skąd, który prawdopodobnie przesunął płód w róg macicy i jest to niebezpieczne. Lekarz kazał leżeć i czekać aż się krwiak wchłonie i może dzidziuś wróci w prawidłowe miejsce.tak bardzo się boję, że znowu stracę ciążę :-(

Ojej! Kochana dbaj o siebie! Koniecznie leż! Krwiak na pewno zrobił sie przez rozszerzanie macicy. Czasem tak się zdarza. Najważniejsze, że jesteś w szpitalu! Tam na pewno zrobią wszystko by wszystko było z Wami ok. Trzymam kciuki mocno, mocno, mocno!!

reklama
To będzie oczywiście irracjonalna rada: spróbuj się uspokoic. Mnie bardzo pomagało czytanie o tym w necie. Niesamowicie duzo kobiet przez to przechodziło, i na prawdę sporo urodziło potem zdrowiutkie dziecko!

Uwierz wszystko będzie dobrze. Boli Cie podbrzusze?

Do góry