reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Ale mi się głupoty dziś śniły... ehh Niepotrzebnie tyle o tym wszystkim myślę...
Mój gamoń napisał do mnie jeszcze wczoraj koło 22, zdał relacje co robi i robił w wielkim mieście...

Nie wiem jak mam z nim rozmawiać po tym co usłyszałam...
Zresztą wątpię, żeby się dziś odezwał w ogóle, może dla świętego spokoju napisze smsa z dupy po prostu... ;/

Dzisiaj się umówiłam z koleżanką, jadę do niej na noc, więc się mogę wygadać.. O ile się odważę jej powiedzieć o wszystkim..
Nawet nie mam się z kim cieszyć z tego wszystkiego...

Miłego dnia dziewczyny!

Trzymajcie się...

reklama
Olaserak jestem z Tobą przechodziłąm to w pierwszej - szpital brak zainteresowania, brak leków, i tylko czekanie ale ja do siebie nie dopuszczałam złej myśli, krwawiłam chyba z miesiąc. Kup sobie dha albo chociaż olej lniany i odżywiaj sie zdrowo żeby dostarczyć organizmowi wszystkiego co może pomóc w regeneracji no i koniecznie leż wstawaj jak najmniej -zrób to dla dziecka! trzymam kciuki!
MałaMi głowa do góry będzie dobrze! to super wiadomość!
madzialena nie daj sie nie odpisuj albo pisz 1-2 słowa, unieś sie honorem niech sam zacznie rozumieć co zaszło!

hejcia!

milusia
zdrowiej szybko

olasec
trzymam za Was kciuki!

a ja dalej spiąca, niby się wyspałam normalnie, popracowałam ze 4 godziny i najchętniej poszłabym znów spać... dobrze, że młodszy się wczasuje u babci, zostaje mi tylko poogarniać zadania ze starszym, strasznie lecą z programem, spodziewałam się, ze bardziej ten program dostosują do 6 latków ehhh

miłego dnia!

madzialena_ czytałam wszystko co napisałaś tutaj o swoim facecie, i kurczę mam nadzieję że się opamięta i wróci z podkulonym ogonem prosząc o wybaczenie! Jeśli nie to bądź dzielna i nie daj się, masz maluszka dla którego musisz być silna! :) Trzymam kciuki!

Dzisiaj dostałam list od midwife (tak w ogóle, są tutaj też jakieś przyszłe mamy z UK?), pierwszą wizytę (bez usg) mam dopiero na 12go lutego, za to prywatnie jadę do polskiego ginekologa w Manchesterze 14go lutego, nie mogę się doczekać! Jeszcze 3 tygodnie. Przełożyłam z 1szego, bo możliwe że byłoby za wcześnie na serduszko, wypadałby jakiś 5 tydzień po zapłodnieniu.

A Wy dziewczyny, w którym tygodniu zobaczyłyście pikające serduszka? :)

Ostatnia edycja:
hej :) niedawno tzn w zeszłą niedzielę 2 testy pokazały 2 piekne kreseczki :-) radość ogromna ponieważ lecze sie na niedoczynność tarczycy i było to nie planowane :-D:-D we wtorek na wizycie u gina niestety nic nie było widac :( powiedział że może byc jeszcze za wczesnie... to był 32dc. wczoraj otrzymałam wyniki beta hcg i wyszedł 5tc i teraz we wtorek ponownie wizyta u gina i bedziemy szukać fasolki mam nadzieję ze będzie ok tak się tym wszystkim przejmuję...

pysia beta wyszła 1955 i wg norm laboratorium 5tc na razie zrobiłam raz ale dla pewnosci powtórze jutro rano :) zeby zobaczyc jak rośnie :-) gin kazał mi zrobic to badanaie żeby wiedzieć czy aby na pewno ma czego szukac bo 3 testy go chyba haha jakos nie przekonały brak @ tez

reklama
Do góry