reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Tren głos oddany - wrześniowa solidarność jajników. Zastanawiałam się czy swoje wysłać bo młoda często wciska do pępka tic taki i butelki dla lalek.

reklama
Tren masz mój głos zaraz zagłosuję, ale najpierw się wyryczę....
Zjadłam podwieczorek o 16h10 :jajko na twardo, nawet nie pół łyżeczki masła ziołowego, jedna kromka chleba razowego, pół pomidora.Miałam zmierzyć o 17h10 ale byłam w smyku po prezent dla dziecka od koleżanki i była promocja na kombinezony, więc kupiłam dla małego. Przez to spóźniłam się i byłam w domu o 17h30, mierze i wyszło mi 150!!!!!
Niech mi ktoś powie czy to normalne!??co ja robie źle??? Dziewczyny od jakiej ilości trzeba się kłuć tą insuliną?

Gosiamat u mnie powtarzały sie powazej 120-130 przez kilka dni non stop i mam insuline. To nic strasznego. Ale na początek zmień chleb i głowa do gory

Witam się i ja!
TRen- głos oddany! Jak widzę niektóre zdjęcia, to aż mi słabo. Niektóre laski wyczucia żadnego nie mają :confused2:
Co do staników- dużo dziewczyn poleca Alles Mama i chyba sama w taki zainwestuje. Wiem, że to wydatek koło 100, ale opłaca się. Wolę to, niż zwisy pod pępek, bo po pierwszej ciąży już mi się naciągnęły.
Ja można powiedzieć, jestem troszkę lepsza dzisiaj. Ale to dopiero tak od 2-ch godzin. W końcu jakieś czucie w nosie się pojawiło i uszy mi lekko odetkało. Swędzi, jak swędziało, tak delikatnie. Badania będę robić dopiero, jak mi się rozkręci swędzenie. W razie w zadzwonię do gina z wynikami, bo zapas ursopolu z poprzedniej ciąży jeszcze mam z odpowiednią datą, to najwyżej do wizyty będę mieć. Ale nadal się łudzę, że to nie cholestaza. A do tego tyłek mnie boli, jakbym na rowerze jeździła, normalnie żyć nie umierać :-p

jutro mam wizytę u innej lekarki, zmieniam prowadzącą, kurcze mam anemie, w rodzinie była od strony mamy była dostarczana krew kroplówką, biorę witaminy według własnej opinii, ostatnio miałam kiepskie wyniki moczu a lekarka, że są w normie;/ norma do 2 a ja 175 i norma jej zdaniem, jutro mam nadzieje, że ta inna lekarka potraktuje mnie jak pacjenta. Miała któraś z was test na obecność paciorkowców?

milusia83 miałaś duże szczęście ja nie milo wspominam pobyt w 1 na patologii niestety..

tren tak tak jeszcze powiedz że w dzwi do domu nie wejdziesz :*

dżejka słodka ta twoja córa!! :D

pycia17 ja miałam :) a czemu pytasz?

reklama
pycia - ja miałam 2 razy posiew. powodzenia jutro na wizycie
Dzejka - słodka twoja córeczka
Gosiamat - czasami trzeba insulinę i nie ma się czego bać. Ja brałam w pierwszej ciąży i dość szybko się oswoiłam z tematem
Tren - zaraz i ja głos oddam :)
Milusia - chęci i ochotę mam ... ale zakaz seksu
Milusia - zawsze byłam ciekawa jak to jest rodzić w sylwestra, jaka jest atmosfera na oddziale
meegie - ja rodze bez swojego dr w szpitalu i z pierwszym synkiem też nie miałam swojego w szpitalu; Zresztą jaka jest szansa, że akurat będzie miał dyżur? mała...

Ja wczoraj przesadziłam z ruchem.. pojechałam do synka do przedszkola na 2 godzinne przedstawienie z okazji zakończenia przedszkola i niestety mam dziś skurcze co 20 minut przez cały dzień mega bolesne eh ale nie mogłam tego przegapić.. idzie już do szkoły...

Do góry