reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam z mega katarem, drapaniem w gardle i oczywiscie oczy czerwone jak królik chyba alergia mnie dopadła po prostu
Jolka dużo zdrówka dla Ciebie i małego, jak sobie dajesz radę bo Twój synuś jeszcze malutki jest ?

Samopoczucie dobre jak kolejny dzien mija. Brzuch mam non stop jak kamień mimo ogromu leków ale czuje dzidzie i wypoczywam nawet troche pracuje przed komp. Generalnie jak mezus wrócił z delegacji i teraz ma urlop to jakoś weselej.

Dziewczyny współczuje alergii ja jestem alergikiem pylkowica plus sierści i kurze od dziecka a teraz w ciazy zero objawów. Lato mi sie kojarzyło z katarem spuchniętym oczami. Całe szczęście ominęło mnie to - alergolog mówiła ze tak sie w ciazy zdarza ;))

Witam!Borykam się z alergią którą mam na pyłki traw!!!!!Z nosa cieknie swędzi oczy to tragedia swędzą strasznie:(!!!!!!!Nie ominęła mnie alergia w ciąży a tez mi mówiono że objawy łagodnieja niestety nie w moim przypadku:(mam do psikania do nosa Nasonex i krople do oczu opatanol ale używam sporadycznie.

Dziewczyny, czy już szukałyście przychodni rodzinnej gdzie zapiszecie dziecko??? W Warszawie mam na oku 3 przychodnie w pobliżu i jedną prywatną ale dużo dalej. Pani na szkole rodzenia mówiła żeby wyszukać kilka przychodni w razie nagłych sytuacji ponieważ na NFZ są duże kolejki ;/ Pytanie dla dziewczyn z Warszawy macie poleconego pediatrę który przyjmuje prywatnie???

Maggie- mały jest bardzo ruchliwy, ale mnie to bardzo mobilizuje. Mam przy nim dużo ruchu i nie mogę sobie pozwolić na leniwe dni. Teraz chorujemy razem, to przynajmniej zdrzemnęłam się dzisiaj z nim przez godzinę, on śpi nadal. A dzisiaj jest ze mną gorzej niż wczoraj, w nocy spałam może 2 godziny, bo tak miałam zapchany nos

Witam się i dołączam dzisiaj do narzekajacych... Wyszedł mi brzydki cukier ( na czczo 101, po godzinie 50g glukozy 189 :/ ) więc jutro powtórka z 75g :( pani dr powiedziała ze nie chce mnie straszyć ale obawia się że to jednak cukrzyca ciążowa :( pocieszam sie, że dieta cukrzycowa dobrze mi zrobi bo dzisiaj się ważyłam i stuknelo mi 11kg a gdzie do końca ciąży :( oczywiście znowu się przyplatala pani grzybicab więc dostałam globulki i zakaz baraszkowania na 10 dni ;( z dobrych wieści to reszta wyników ok, anemia minęła, tsh w normie, dzidziulek ok 800g no i po raz kolejny pani dr stwierdziła ze na jej oko to mamy dziewuszkę :)

Aali wyglada ze na końcówkę ciazy bedziesz musiała zmienić dietę ... Sporo tu juz nas słodkich dziewczyn wiec jakby co pytaj ;) nie jest tak źle

reklama
Aali gratuluję wizytki, dobrze że z maluszkiem wszystko ok. I jaka ładna waga:) Powodzenia z dietą.
Jolka6621 wracaj szybko do zdrówka.
Dziewczyny z alergiami to Wam nie zazdroszczę. Ale jeszcze trochę i będzie lepiej.

Do góry