reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dziękuje dziewczyny uspokoilyscie mnie ;-) co do lekarza rodzinnego to nie mam go w swojej miejscowości tylko aż 70 km od miejsca zamieszkania. Jejkus dziewczyny teraz to już zacznie Nam wszystko boleć ;-)

gosiuniu: może cos z tymi zrostami jest, bo ja miałam wycinanego torbiela z prawej strony. I też odczuwam ból w tym miejscu.

reklama
pocieszę WAS też mnie boli brzuch i plecy.. masakra jakaś!
dzisiaj podpisaliśmy umowę, w sobote klucze:) w niedziele po farby. Myślę że trafiła się dobra okazja i super właściciel mieszkania, mam nadzieje ze problemów nie będzie. :):)

Hej dziewczyny :) kiedyś na samym początku tutaj pisałam, ale przez moje ciążowe samopoczucie odpuściłam. Teraz jest już lepiej więc jeżeli nie macie nic przeciwko to z chęcią dołączę do Was znowu :)
Aktualnie jestem w 20 tygodniu ciąży, najprawdopodobniej będzie syn :)

Hej :) a ja tak troche z innej beczki, wiem że wcześniej był już poruszany ten temat ale teraz to bym szukala chyba go ze dwa dni :p
Chodzi mi o poduszkę do spania (rogal) jakie polecacie ja zastanawiam sie nad ta : PODUSZKA CEBUSZKA CIĄŻA ROGAL 170cm NOWOŚĆ 2015 (5261180126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ma któraś z Was taka ? Czy polecacie jakąś inna ? Ta cebuszka jest wypełniona takimi malutkimi kuleczkami i nie wiem czy to będzie wygodne itp.
Nie wiem jak ta ale ja mam motherhood i baaardzo sobie chwalę, ale fakt trochę droższa. Nie zbija się i jest bardzo wygodana. szczególnie jak bolą plecy albo tak jak mnie biodra i spojenie łonowe jak pochodzę.

Co do pleców...to taki okres że powoli zaczynamy zmieniać postawę ciała i zaczyna bolec kregosłup. Jak bardzo boli i promieniuje na pośladek aż do nogi to niestety może być rwa kulszowa:no: A o bólach w brzuchu to słyszałam że czasem bolą właśnie zrosty po operacjach czy po cesarce.
Matosia zapraszamy ponownie.
Też wam tak piersi urosły? mi w 1 ciąży trochę się powiększyły ale teraz to juz sporo większe są a T. mówi ze to pewnie nie koniec. Ciekawe jak będą wyglądały jak wrócą do siebie:szok: chyba do pasa.

Dzejka mi cyce urosly z miseczki 70B do 85 DD.

Plecy tez mi bolą. i biodro. czasami chodzić nie dam rady, siedziec, lezec bo bobas uciska.

padam na pysk dziś. poł dnia w miescie.. oblazilam wszystkie ciuchlandy w okolicy.Z autobusu do domu ledwie juz sie toczylam. mialam ochote zawisnąć na Filipie i jakos go zmusić zeby mnie niosl do domu.

Dzejka mi tez moje małe piersi urosły... z miseczki 75a juz mam 80c... a już ten rozmiar maly... piersi i sutki mnie od początku ciąży bolą. Z kolejnych dolegliwości to zgaga... co doradzacie na zgage?

Matosia witamy po przerwie:-)

Na20talii my też planujemy iść do szkoły rodzenia.
Moje piersi też są większe, ale nie jakoś bardzo. Za to bolą bardzo i skutki są większe i strasznie wrażliwe.

Na zgage jak migdały nie pomogą to można kupić w aptece renne.

reklama
Mi piersi też urosły z A75 na C80 ale już widzę że będę musiała znowu kupić większy biustonosz, ale niech rosną rosną :p
A co do szkoły rodzenia też będę chodzić zaczynam pod koniec mają akurat remont zacznie się u mnie w domu to ja myk do mamy i będę mogła spokojnie sobie chodzić ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry