reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Dzejka gratuluje! ja co prawda 2 synów, ale jestem zdania że 2 tej samej płci się super dogaduje, moi bez siebie żyć nie mogą, normalnie jak jeden pojedzie do babci to drugi sobie miejsca znależć nie moze i tylko co chwilę pyta za ile "bratek" wróci, normalnie jak osły ze Shreka:-)

Olasec powodzenia, będzie dobrze!

Kaha
Ty też już prawie na półmetku, nawet się nie zorientujesz kiedy to minie

Kołtunek ale ta Twoja dzidzia to już duży człowiek [emoji6]
Kaha91 No z facetami tak jest, my planujemy wesele i trzeba by zarezerwować fotografa, to popisałam do kilkunastu, ale oczywiście ukochanemu nieodpowiadali, ale sam nikogo nie zaproponował i tak cisza :/

faceci to ciemna masa :D
ale bez nich było by nudno :D
ja dzisiaj mam dentystę.. i ginekologa.. wybuchowe połączenie..
odbieram też wyniki z crp ciekawe jak to się ma teraz. Odezwę się wieczorem :)

HEj kochane,

ja też tego samego zdania co Ewcia, każda z nas niby chce parki, ale dwójka dzieci tej samej płci to jest boska sprawa, wspólny klimat, zabawy, moje chlopaki życia bez siebie nie widza, wspólne wygłupy, wspólne łóżko dwupiętrowe, samochody, klocki, łobuzowanie:D:D:D także mamusie, które będą miały dwie córeczki lub dwóch chłopaczków powinny być przeszczęśliwe...

Dżejka gratuluję córuni......

Kaha kciuki mocno zaciśnięte

P.s. wczoraj się nażarłam czosnku i trochę lepiej ze mną, psikam solą fizjologiczną i pomału dochodzę do siebie....Ściskam, pomału zamierzam iść na L4, z racji częstego spinania brzucha, mam mega odpowiedzialną pracę, często wyjazdową, niby to wspólna spółka, ale już szkolę osobę na moje stanowisko. Wiadomo będę nadzworować z kompa, ale chcę troszkę nadrobić domu, kontakty z dziecmi, i w zasadzie to wszystko zleci ekspresem i zacznie się "harówa":D:D:D

Witam się i ja :)
gratuluję udanych usg połówkowych i Dżejka córuni :-)
ale macie przechlapane z tymi alergiami, ja nie mam pojęcia co to znaczy, ale staram się wyobrazić sobie tą opuchliznę i katar... makabra
Milusia dzięki za radę z tymi ruchami, pomogło :-) teraz już czuję wieczorami bez specjalnego ułożenia i słodyczy, na razie tak delikatnie i fantastyczne jest to, że jak odpowiednio ułoży się dłoń na brzuchu to czuć serduszko :-)
u mnie na ostro urządzamy mieszkanie, dlatego biegam praca-mieszkanie-praca-zakupy, brakuje czasu na kompa ale staram się podczytywać na bieżąco. a i z tym moim i mieszkaniem i zakupami podobnie jak pisałyście.... nic się mu nie podoba, a sam nie wybierze

reklama
Ja już sama jestem po teście,ale od 5 miesięcy...:-)
Trochę czekaliśmy,ale w końcu się udało i niedługo powitamy naszego synka...:-D

Do góry