reklama
Olasec
Fanka BB :)
Anula widoczne już tak twoja koleżanka cierpi bo nie może zajść w ciążę, że w akcie desperacji zadzwoniła do Ciebie. Biedna.
Ja tez ruchy czuje wyraźnie :-) cieszy mnie to bardzo, ale raz to też usnać nie mogłam bo tak się maleństwo ruszalo i dopiero zmiana pozycji pomogła.
Brzuch mam coraz większy i mnie plecy bolą i ciągnie mnie w dole brzucha. Dodatkowo ten okropny posmak w ustach o slinotok mnie do szału doprowadza.
Ja tez ruchy czuje wyraźnie :-) cieszy mnie to bardzo, ale raz to też usnać nie mogłam bo tak się maleństwo ruszalo i dopiero zmiana pozycji pomogła.
Brzuch mam coraz większy i mnie plecy bolą i ciągnie mnie w dole brzucha. Dodatkowo ten okropny posmak w ustach o slinotok mnie do szału doprowadza.
Tren gratuluje ruchów!!!
U mnie nic...probowałam słodkiego i latarki milusia83, ale nic...leniwy ten mój maluszek. Wczoraj kupiłam kilka ciuszków w ciuchlandzie. Miałam tylko obejrzeć, ale tak mnie skusiło...Dziś koleżanka mnie zabrała do skepu Pepco, muszę przyznać, że warty polecenia. Jak będę robić wyprawkę to tam na pewno zajrzę.
Co do kobiet pijących i palących w czasie ciąży to nie wiem, jakim brakiem wyobraźni i bezmyślności trzeba się charakteryzować...
Mnie też na słodycze berze na zmianę z kapustą ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie mamuśki !!!
U mnie nic...probowałam słodkiego i latarki milusia83, ale nic...leniwy ten mój maluszek. Wczoraj kupiłam kilka ciuszków w ciuchlandzie. Miałam tylko obejrzeć, ale tak mnie skusiło...Dziś koleżanka mnie zabrała do skepu Pepco, muszę przyznać, że warty polecenia. Jak będę robić wyprawkę to tam na pewno zajrzę.
Co do kobiet pijących i palących w czasie ciąży to nie wiem, jakim brakiem wyobraźni i bezmyślności trzeba się charakteryzować...
Mnie też na słodycze berze na zmianę z kapustą ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie mamuśki !!!
M
Mka10
Gość
ja mojego czuję, ale raczej delikatnie, nic mi to nie przeszkadza, nie budzi itp
zdrówka dla chorujących!
zdrówka dla chorujących!
Anula bo nie ma złego środka.. wydaję mi się że dużo zależy od naszej psychiki.. człowiek jak chce dziecko to uprawiając seks myśli tylko o tym.. potem jak głupi czeka na okres.. i jak już się pojawi to wielkie rozaczarowanie- przynajmniej u mnie tak było, nie umiałam się zdystansować na początku.. dopiero w 3 miesiącu gdy się okazało że mam torbiela i po nowym roku na operacje olałam wszystko, zaczęłam szukać stażu, praktyk, a tu okresu brak- pierwsza moja myśl? torbiel.. ale po badaniu krwi już wiedziałam że się udało
Gosiamat też próbowałam z latarką ale nic chyba musimy jeszcze na te ruchy poczekać.. pewnie w podobnym czasie poczujemy. gdzieś czytałam, że w pierwszej ciązy mogą się pojawić nawet koło 22-23 tygodnia. więc tak na prawdę trochę czasu mamy
Gosiamat też próbowałam z latarką ale nic chyba musimy jeszcze na te ruchy poczekać.. pewnie w podobnym czasie poczujemy. gdzieś czytałam, że w pierwszej ciązy mogą się pojawić nawet koło 22-23 tygodnia. więc tak na prawdę trochę czasu mamy
Ostatnia edycja:
Klaudixxon
Fanka BB :)
U mnie z deszczu pod rynnę. Wykurowałam anginę, gardło nówka lekko bite, ale nie boli. Za to cholera katar gęsty mi się zrobił i nochal mi zawaliło. Oddycha mi się ciężej bo śluzówki spuchnięte, normalnie czuje że tlenu mi brakuje. Czytam nic do nosa psikać nie mogę, byłam właśnie w aptece i mają mi jakieś cudo zamówić dla kobiet w ciąży.
I w sumie nie wiem co robić, karar gęsty, żółty, temperatury nie mam, gardło mnie nie boli czuję się okey i czy co robić iść do lekarza bo mam katar? Czy może zaczekam do jutra i to nowe psikadło mi coś pomoże. Mam nadzieję,że dzisiejszą noc przeżyję bo jak kładę się spać to mnie na maksa zatyka.
I w sumie nie wiem co robić, karar gęsty, żółty, temperatury nie mam, gardło mnie nie boli czuję się okey i czy co robić iść do lekarza bo mam katar? Czy może zaczekam do jutra i to nowe psikadło mi coś pomoże. Mam nadzieję,że dzisiejszą noc przeżyję bo jak kładę się spać to mnie na maksa zatyka.
Klaudixon zdrowia.. i wspolczuje. Ja obecnie tez zagilana.. fluk po pas, kicham co chwila, z kataru alergicznego zrobil sie gesty roznobarwny, do tego zatoki. w nocy jak spie katar splywa do gardla, zaczyna mnie dusić.. koszmar. jeszcze niech zaczną sie cieple dni to sie alergia rozkreci bardziej.. wtedy bede jak napuchniety chomik wyglądac.
reklama