reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Lady Agens - miałam i mam często kłucia. Lekarz nie widzi w tym nic złego. i twierdzi, że raczej wydaje mi się, że to w pochwie ale to od macicy ciągnie. Choć ja mam naprawdę wrażenie, że to w pochwie

Mamusie mam do was pytanie, bo jestem lekko zaniepokojona. Czy mialyscie klucia w pochwie? Ja dziś kilka razy poczulam jakby mi ktoś tam szpilke wbijal, nie wiem czy to normalny objaw? Wizytę mam w czwartek, ale może powinnam wcześniej pójść do gin?

Miałam i mam co jakiś czas. Lekarz twierdzi ze taka uroda. Szyjka 4,5 cm i wszystko ok. Moze to oznaka ze sie rozciąga wszystko ;)

LadyAgnes ja też te kłucia miewam, a wczoraj nawet często. To chyba normalne bo lekarz mówi, żeby się nie przejmować.

Kaha91 współczuję pisania pracy. To jest totalna głupota, przepisuje się książki i tylko coś zmienia żeby antyplagiat dobrze wyszedł. Strata czasu na pisanie. Jakbym miała teraz znowu studiować to bym umarła. Chociaż czasem mnie bierze na podyplomowe z informatyki :-)

Kaha super, ze coś się udało stworzyć!

Lady Agnes ja też czasem coś tam czuję, ale bardzo rzadko więc to ignoruję:-)

Wiola
wit D nie badałam

za oknem znów szaro i znów nic mi się nie chce, dobrze, ze dziś niedziela, można się ograniczyć do zrobienia obiadu i odrobienia zadań ze starszakiem:-)
miłego dnia

No u mnie też rewelacji z pogodą nie ma, ale dobrze że nie pada. :)
dobija tylko mnie to że śpię do 10 :D ale jak wstałam o 7 to mi się w głowie kręciło i ziewałam ciągle to się położyłam dalej.
Dzisiaj znowu będę pocić magisterkę...tak mi się nie chce :((

Ja się tego swojego lekarza o tą szyjkę muszę zapytać, nie chcę potem przykrych niespodzianek.

Dzięki dziewczyny za wasze odpowiedzi,
Mi wczoraj to klucie się nasililo wieczorem, zastanawiam się czy to nie problem z pecherzem jednak, bo dziś po całej nocy poszłam na siusiu i tylko parę kropelek... jutro zrobię badanie moczu i pójdę do gin żeby się uspokoić.

hej.

Boshe.. u nas dziś okropnie. Od rana zimno, czasami popada, wieje... az sie nie chce wychodzic.

brzuch mi nadal boli. Podejrzewam ze to od kaszlu poniekąd. bo od kilku dni mnie meczy strasznie. No i moze troche od wysilku.. wczoraj i przedwczoraj troche musialam i podzwigac i ponisić.. niby nie ciezkie ale jak kilka rund po podworku sie zrobi to mozna sie zasapac.

Byla dziś u mnie moja chrzesnica. Boziu co za uroczy dzieciak.. 16 m-c ma.. no czad... taka mala kobietka. A jak gestykuluje jak "rozmawia", i wlacza sie do rozmowy.Juz zapomnialam ze takie dzieci są genialne..

reklama
Lady Agnes daj znać jak Ci badanie wyszło.
Ale piecze coś coś czy boli? Bo ja często to mam, że chce mi się siku a idę i kilka kropel.. ale fakt po nocy tak mi się nie zdarzyło.

Do góry