reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

dzięki:) a czemu nie chciałaś w sosnowieckiej 1 ? ;D

Tren ale miałaś przeżycia....
ewka84 jaki laktator wybrałaś?

dziewczyny spałam do 11.30!! masakra jakaś. dalej tak macie ze snem?

Kaha91 - wybrałam z opinii, nikogo tam nie miałam, położnej też nie opłacałam a pomagały jak trzeba było :)

reklama
Kaha91 - Nie podoba mi się ten szpital jakoś, no i druga sprawa że mieszkałam wtedy "za granicą" (Mysłowice) i nie chcieliśmy z mężem, żeby dziecko miało gdziekolwiek w papierach, że urodziło się w Sosnowcu :D

Udało mi się ustalić termin szkoły rodzenia od 11 czerwca szkoda tylko, ze z góry muszę opłacić kurs a dopiero później otrzymam zwrot tej kwoty z miasta. Bez sensu żeby opłacać szkole gdzie za 2 miesiące mi to zwrócą.
Mam po dzisiejszym dniu dość mieszkania w bloku :( wszyscy się już urządzili była sielanka i spokój a teraz mieszkanie nad nami ma jakiś remont chyba sciany burzą, nie mogę normalnie funkcjonować, aż czuje na kanapie jak ściany w naszym mieszkaniu się trzęsą :( Dzisiaj wizyta u lekarza, żeby wszystko było dobrze z dzidzią. Jakby sąsiedzi urządzili taki remont w październiku to chyba bym udusiła ich:szok: Ja dorosła osoba nawet nie mogę się zdrzemnąć a głowa mnie boli od hałasu okrutnie a co dopiero takie malutkie dzieciątko.

Pycia17, ja się wlasnie zapisałam do Zosieńki od czerwca, ale na płatny kurs, bo ja nie jestem zameldowana w Wawie :)

hahha dobre! no mnie ten szpital też nie przekonuję dlatego ciągle się zastanawiam.
Pycia trzymam kciuki za wizytę ! ;)

Kaha91 - Nie podoba mi się ten szpital jakoś, no i druga sprawa że mieszkałam wtedy "za granicą" (Mysłowice) i nie chcieliśmy z mężem, żeby dziecko miało gdziekolwiek w papierach, że urodziło się w Sosnowcu :D

Pycia17, to rzeczywiście bez sensu z tym płaceniem :/

Co do remontu to Ci mega współczuje, przeżywałam to w pracy, masakra, ale zawsze lepiej teraz niż po wrześniu :)

Tren nie zazdroszcze przeżyć, u mnie tylko 1 był masakryczny, w sumie 30h, drugi wspominam super, życzę z całego serca żeby tym razem było bez problemu! a do innego szpitala, z bardziej ludzkim podejściem masz daleko? nie dojedziesz? a ordynator...ehh nawet mi sie nie chce pisać

w Bialymstoku jest tylko jeden szpital w ktorym mozna rodzić. inne to prywatne kliniki, na ktore mnie nie stac. Jest jeszze opcja ze po swocih urodzinach zostane na kilka dni u tesciow.. i bede rodzic w Piszu.. ale do wrzesnia jeszcze duzo czasu.

Kaha medelę mini electric, miałam taką przy chłopakach i super dawała radę, niestety wydałam, bo myślałam, ze już mi się nie przyda... ja już śpię normalnie, nie padam jakoś strasznie wcześnie i wstaję koło 7 z dzieciakami

Tren dla lepszego szpitala to nawet teściową mozna znieść, trzymam kciuki!

Pycia
faktycznie bez sensu to płacenie, a remontu współczuje, powodzenia na wizycie

ja po wizycie, jestem już zdrowa, koniec kłucia, juupi:-) a kasjerka w biedzie chciała mnie skasować przed innymi, znaczy widać, ze mały sie rozpycha:-)

Ewka o dziwo n moja tesciowa znosna jest. albo ja taka wyrozumiala. Nadrabiają inni czlonkowie rodziny. No tych innych to niekiedy bym odbezpieczonym granatem poczestowała.

hehe to chyba teściowa taka dobra, bo wyrozumiałym ciężko być, ja się tak strasznie staram być wyrozumiała i się nie czepiać, ale nie zawsze wychodzi, a pozostałych członków rodziny to łatwiej przywołać do porządku:-)

reklama
no to dobrze że zdrowa już jesteś ;)
zamawiałaś przez internet? wrzuciłabyś linka? ;)

Kaha medelę mini electric, miałam taką przy chłopakach i super dawała radę, niestety wydałam, bo myślałam, ze już mi się nie przyda... ja już śpię normalnie, nie padam jakoś strasznie wcześnie i wstaję koło 7 z dzieciakami

Tren dla lepszego szpitala to nawet teściową mozna znieść, trzymam kciuki!

Pycia
faktycznie bez sensu to płacenie, a remontu współczuje, powodzenia na wizycie

ja po wizycie, jestem już zdrowa, koniec kłucia, juupi:-) a kasjerka w biedzie chciała mnie skasować przed innymi, znaczy widać, ze mały sie rozpycha:-)

Do góry