reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

hej babeczki,

czy u Was też zima w pełni?D? Przecież to jakaś żenada, u mnie jeszcze okna nie pomyte:D a jak wracam z biura to już padam....

Kaha fajnie, że masz taki kontakt z teściówką:)

Olasec gratuluję wizytki i tego trzeba się trzymać, że maleństwo będzie fikać do samego końca kuksańce w brzuszku...

Tren mój 5 latek też do logopedy chodzi, ale miał wędzidełko za krótkie, jest już po zabiegu laserowego przycinania i teraz mocno ćwiczymy. SZ cz mówim pięknie, tylko "r", ale do szóstego roku ma czas...

Kikfish gratuluję wizytki, już duży bubuś.....w którym tyg. jesteś?

MAggie mnie też takie żarciowe zakupu, w ogóle konsumpcjonizm przedświąteczny irytuje, 70% w ogóle nie wie co to za Święto i z czym jest związane, najważniejsze to kasa, żarcie, żarcie żarcie...a po świętach lodówka do śmieci bo za dużo żarcia....

Kołtunek dzięki, też nie cierpię tranu:D aż mam dreszcze jak piję:D, ale mąż mi wciska:D

Agusiaczek miłego wyjazdu

Viola ja piję musujący magnez, albo biorę aspargin

Jolka no to fajnie, że już czujesz kuksańce, u mnie raczek kopniaki tylko, mam nadzieję, że już niebawem czkaweczkę poczuję:D

Aneta, ja pierwszą ciążą miałam skrajnie anemiczną, wylądowałam przez to w szpitalu, kochana, mnie nie pomagało żadne żelazo. I gorąco i bardzo szczerze polecam CI chelafer. Zalety: nie mam po nim zaparć, nie jest mi po nim niedobrze, i hemoglobina po 2 tyg stosowania codziennie wskakuje o 1,5 kresek wyżej.....Ja jem: jeden dzień witaminy, jeden dzień chelafer.....

Otokika, ja też ostatnio mam smaki na coś....

Ewcia skoro zdrowiejesz to do roboty:D:D:D hihihhi

reklama
Milusia- mi ostatnio m mył okna. Umył popołudniu, a wieczorem z jednej strony poprawił deszcz, a z drugiej mały łapkami doczyścił :-D jego miny nie zapomnę baardzo długo :-D:-D:-D

haha myślał pewnie że całą wieczność będą czyste! ;D
mi też mąż umył okno, przyszedł z pracy i sie pyta czemu brudne a padało :D

Milusia- mi ostatnio m mył okna. Umył popołudniu, a wieczorem z jednej strony poprawił deszcz, a z drugiej mały łapkami doczyścił :-D jego miny nie zapomnę baardzo długo :-D:-D:-D

Ja mam tak brudne okna że u mnie szaro caly dzień;p ale zabiorę się za nie jutro...dzisiaj jeszcze odpoczywam i walcze z nerwem w brzuchu...a jutro babki, sern8ki, galaretki, sprzątanie...ale to dopiero jutro;)

Pogoda taka nie świąteczna zimno i nic nie chcę się robić. Nawet wyjście na swieconke nie będzie miało uroku wiosennego spacerku tylko szybko szybko do auta.
Gabrielke i kikifish strasznie wam współczuję tych przeżyć i trzymam kciuki za dobre wiadomości. Gabrielke uważaj na siebie i nie szalej tak z tymi świątecznymi przygotowaniami. Trudno najwyżej będą skromniejsze ale pamiętaj o dziecku!
Olasec gratulacje!
Ja raczej święta będę w domu a do teściów to tylko T. Ż młodą wyśle Bo pewnie długo tam posiedza a ja nie chcę tak długo na krześle zalegac

reklama
Do góry