reklama
M
Mka10
Gość
Gabrielke super, ze się małz przejął i pomaga!
kaha a to u Ciebie tak krótko pobierają? u mnie do 16 więc specjalnie siedzę poprzedniego dnia dłużej, cieszę się jak wstanę koło 9, dojadę na 10 bo już się cały tłum przewali i w miarę od razu wchodzę, mam nadzieję, że crp spada!
milusia masz rację, nie wyłaź, u mnie przed chwilą śnieg padał poziomo, nawet się nie chce za okno patrzeć:-)
pycia nie przejmuj się, wyślij chłopa do łazienki na porządne szorowanie, ciuchy do prania i spokój:-)
otokika to dopiero początek, mnie bardziej irytuje takie "nakręcanie się" z prezentami, przyjęciami, no bo jak teściowa robi w poniedziałek ileś tam dań to ja w niedziele nie mogę zrobić po prostu obiadu, jak ona wymyśla chłopakom nie wiadomo co to ja też muszę, a najchętniej zbojkotowałabym całe święta i inne imprezy, ehh życie, a z drugiej strony święta są dla dzieci i dla ludzi starszych...
kaha a to u Ciebie tak krótko pobierają? u mnie do 16 więc specjalnie siedzę poprzedniego dnia dłużej, cieszę się jak wstanę koło 9, dojadę na 10 bo już się cały tłum przewali i w miarę od razu wchodzę, mam nadzieję, że crp spada!
milusia masz rację, nie wyłaź, u mnie przed chwilą śnieg padał poziomo, nawet się nie chce za okno patrzeć:-)
pycia nie przejmuj się, wyślij chłopa do łazienki na porządne szorowanie, ciuchy do prania i spokój:-)
otokika to dopiero początek, mnie bardziej irytuje takie "nakręcanie się" z prezentami, przyjęciami, no bo jak teściowa robi w poniedziałek ileś tam dań to ja w niedziele nie mogę zrobić po prostu obiadu, jak ona wymyśla chłopakom nie wiadomo co to ja też muszę, a najchętniej zbojkotowałabym całe święta i inne imprezy, ehh życie, a z drugiej strony święta są dla dzieci i dla ludzi starszych...
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Ewcia ja już dawno przestawałam wariować w temacie Świąt, kiedyś to były zakupy full wózek w Auchan, ponad tysiak wydany na raz, milion rzeczy niepotrzebnych, teraz kupiłam tylko nasiona rzeżuchy
nie mam zamiaru szaleć, pewnie zrobię sałatkę, śledziki, jajeczka i ma być tyle, ile faktycznie zjemy, już dawno nauczyłam się nie wyrzucać jedzenia.....
Ja zamiast witaminki D piję łychę tranu
buziaki
Ja zamiast witaminki D piję łychę tranu
buziaki
oczywiście zadbaj o siebie i maluszka bo teraz to jest najważniejsze
u mnie 8-10 a wstałam o 10
wiedziałam że jeszcze jutro mogę iść
też mam nadzieję...
co do świąt ja tylko robię ciasto.. teściowa zawsze kupuję wszystkiego więcej i nam daje
a taka prawda że większość czasu spędzamy u nich 
w piątek jej pójdę pomóc bo ciasta będzie robiła
dzisiaj do niej dzwoniłam bo ma imieniny.. a ona jak się czuje jej wnusio
i taka zadowolona
fajnie miło 
Dobrze, że jesteście mojego zdania co do ospy. Martwię się tylko o męża na jego miejscu bym darowała sobie odwiedziny ale teściowa oczywiście, że ma ją odwiedzić przed świętami i koniec tematu. Ja to zamierzam jeszcze 2 tyg nie jeździć w samo centrum ospy i będe się tego trzymać,
u mnie 8-10 a wstałam o 10
wiedziałam że jeszcze jutro mogę iść
też mam nadzieję...
kaha [/B]a to u Ciebie tak krótko pobierają? u mnie do 16 więc specjalnie siedzę poprzedniego dnia dłużej, cieszę się jak wstanę koło 9, dojadę na 10 bo już się cały tłum przewali i w miarę od razu wchodzę, mam nadzieję, że crp spada!
co do świąt ja tylko robię ciasto.. teściowa zawsze kupuję wszystkiego więcej i nam daje
w piątek jej pójdę pomóc bo ciasta będzie robiła
dzisiaj do niej dzwoniłam bo ma imieniny.. a ona jak się czuje jej wnusio
M
Mka10
Gość
no ja w sumie też nie szaleję ilościowo, musi się to dać zjeść, nie cierpię wywalać jedzenia, raczej chodzi mi o takie pierniczenie się z ilomaś rzeczami zeby różnorodnie było, zamast zrobić 2 dania i deser i koniec... co do ilości to raczej się nastawiam na dorabianie na bieząco jakby miało zabraknąć, byle by w spiżarni i lodówce zapasy były to mam pare takich deserów/ciast do zrobienia w godzine tylko tzreba nad tym stac, a mi sie tak nie chce, ogólnie ostatnio nic mi sie nie chce...
Olasec
Fanka BB :)
Wiola ja miałam zlecone badania wit.D3 bo mam z tym problem od dawna i teraz też mam niedobór i biorę vitrum d3 forte.
Dzis mija rok jak straciłam moje pierwsze maleństwo:-(
I dziś tez byłam na wizycie u lekarza i maleństwo super fika sobie w brzuszku. Jestem taka szczęśliwa, że jest wszytko dobrze :-) moje Aniołki w niebie czuwają nad braciszkiem albo siostrzyczką:-)
Dzis mija rok jak straciłam moje pierwsze maleństwo:-(
I dziś tez byłam na wizycie u lekarza i maleństwo super fika sobie w brzuszku. Jestem taka szczęśliwa, że jest wszytko dobrze :-) moje Aniołki w niebie czuwają nad braciszkiem albo siostrzyczką:-)
Ostatnia edycja:
trzeba myśleć przede wszystkim tym co jest teraz:*
mamy malutkie zdrowe dzieci w brzuszku

mamy malutkie zdrowe dzieci w brzuszku
:-(
Dzis mija rok jak straciłam moje pierwsze maleństwo
tren zdrowiej szybko! to już tego logopedę "na dobre" skończyliscie? zazdroszczę, my ciągle jeszcze śmigamy i jeszcze sobie pośmigamy, na szczęście oboje są na tym samym etapie więc w domu mogą razem ćwiczyć
jedenn logopeda na razie na stale odchodzi.zostal im tylko szkolny. W nast. tyg. sie dowiem czy F na nastepnej klasie nadal bedzie mial zajecia czy nie. O raczej nie bedzie mial.
wady juz chlopcy nie mają. teraz tylko utrwalanie.
reklama
kikifish87
Fanka BB :)
Ja na szybko z tel napisac chcialam ze jestem po pobraniu krwi. Zrobilismy test nifty,polozna nam go bardziej polecala.
Rano bylam oddac mocz na badanie i poprosilam polozna zeby wcisla mnie na sekunde do dr.chcialam tylko potwierdzic ze dzidzia zyje zanim pojade na krew i badanie.
Z dzidzia ok, serduszko bilo, a dzidzia ma 9 cm
Rano bylam oddac mocz na badanie i poprosilam polozna zeby wcisla mnie na sekunde do dr.chcialam tylko potwierdzic ze dzidzia zyje zanim pojade na krew i badanie.
Z dzidzia ok, serduszko bilo, a dzidzia ma 9 cm