reklama
mama-krzysia
Początkująca w BB
Nie było mnie tutaj bardzo długo ale mam tak cieżką sytuacje życiową że przez ostatni miesiac nic nie robiłam miałąm taką załamke ze masakra. Dopiero nie dawno zdałam sobie sprawe ze warto żyć bo mam dla kogo żyć.
Jolka6621
Fanka BB :)
Dżejka- współczuję bardzo i mocno ściskam kciuki, żeby wszystko było w porządku! W pierwszej ciąży też był problem ze skracającą szyjką? Dobrze, że Ci szybko wykryli, teraz odpoczywaj dla maleństwa
M
Mka10
Gość
kołtunek na początku tak było, ze jak jeden wyjechał to był spokój, teraz już się fajnie dogadują i jak są razem to jest spokój, a jak jest jeden to się nudzi i co chwilę "mamoooo":-)
na20talii gratuluje wizyty! co do 3d/4d to nie zawsze portreciki wychodzą takie łądne jak na reklamówkach, zależy jak się dzieć ułoży..
kasiaam gratuluję synka!
dżejka trzymam za Was mocno kciuki!
mamoKrzysia witaj, oczywiscie, ze masz dla kogo żyć, musisz znaleźć w sobie siłę, bo jak Ty nie dasz swoim maluszkom miłosci i ciepła to nikt im tego nie da, a przecież na to zasługują! jeszcze się wszystko poukłada, zobaczysz!
na20talii gratuluje wizyty! co do 3d/4d to nie zawsze portreciki wychodzą takie łądne jak na reklamówkach, zależy jak się dzieć ułoży..
kasiaam gratuluję synka!
dżejka trzymam za Was mocno kciuki!
mamoKrzysia witaj, oczywiscie, ze masz dla kogo żyć, musisz znaleźć w sobie siłę, bo jak Ty nie dasz swoim maluszkom miłosci i ciepła to nikt im tego nie da, a przecież na to zasługują! jeszcze się wszystko poukłada, zobaczysz!
S_jak_Sara
Początkująca w BB
Cześć Kochane
Ja też biorę OmegaMed. Ostatnio kupiłam w Cosmedice DHA Optimal za 50zł. Też jestem ciekawa jak jest z tym w Rossmannie.
mama-krzysia jasne, że warto żyć dla maleństwa, które jest w Tobie. Masz w swoim otoczeniu kogoś bliskiego komu ufasz? Mamę? Siostrę? Koleżankę? Wsparcie bliskiej osoby to coś nieocenionego.
Ja też biorę OmegaMed. Ostatnio kupiłam w Cosmedice DHA Optimal za 50zł. Też jestem ciekawa jak jest z tym w Rossmannie.
mama-krzysia jasne, że warto żyć dla maleństwa, które jest w Tobie. Masz w swoim otoczeniu kogoś bliskiego komu ufasz? Mamę? Siostrę? Koleżankę? Wsparcie bliskiej osoby to coś nieocenionego.
S_jak_Sara
Początkująca w BB
Dżejka faktycznie duża różnica w cenie. Jak mi się skończy obecne opakowanie to wybiorę się po nowe właśnie do Rossmanna DZIĘKI
mama-krzysia
Początkująca w BB
Dzięki dziewczyny ale nie będzie już tak jak było. Mój mąż z dnia na dzień mnie zostawił, przyznał się se od 6 miesięcy ma kochanke która też jest w ciąży *( podobno ma termin na lipiec) w skrócie od 5 lutego mieszkam sama z synkiem on się wyprowadził. Papiery rozwodowe złożył. A najbardziej boli mnie to że powiedział ze nie jest pewny czy jestem z nim w ciąży. Na Krzysia płacić chce a jak urodze to zrobić chce DNA. Boli mnie bo nigdy nie dałam mu powodów żeby myślał że go zdradzam.
Pierwsze co mi się nasuwa na język to 'kawał chama reszta dziada' ale nie mi to oceniać wiec od razu przepraszam. Nie wiem jak to jest i tylko sobie moge wyobrazić(a moze nawet i nie) jak strasznie trudno ci jest i jak jeszcze będzie. Jedyne co mogę to życzyć ci dużo sily, wytrwałości i nadziei że jeszcze wszystko się ułoży ...nie był wart Ciebie skoro tak postąpił....a karma wraca czy to do niego czy do tamtej. 3maj się cieplutko
reklama
S_jak_Sara
Początkująca w BB
mama-krzysia Współczuję Ci bardzo. Maż Cię zostawił zaraz po tym jak dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży? Skoro kochankę ma tylko pół roku to też musieli zajść w ciążę na samym początku znajomości. Bardzo pogmatwana sytuacja. Staraj się być silna. My kobiety jesteśmy silniejsze od mężczyzn, szczególnie jeśli mamy motywację, a Twoje dzieci na pewno taką dla Ciebie są.