reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Ja smaruje się balsamem palmers i oliwką babydream, ale tez nie zawsze mi się chce smarowac dwa razy dziennie.
Chciałam iść dzisiaj na basen to katar mnie dopadł więc wolę nie ryzykować żeby mnie całkiem nie rozłożyło. Imbir z miodem i cytryną powinien pomóc.

Planujecie chodzić na jakieś zajęcia typu joga dla ciężarówek lub chodziłyście w poprzednich ciążach ? Polecacie ? Ja chyba w pon pojdę po raz pierwszy, sprawdzałam i od 14 tygodnia zapraszają na zajęcia więc akurat. A taka bardziej dynamiczna gimnastyka dla ciężarówek od 16 tyg więc też pewnie przetestuję.

Udanej soboty

reklama
sssmarowalam sie tylko oliwka bamibno i sladu nie miałam. Mozemy w siebie tone dobrego balsamu wsmarowac, ale jak ma się skłonność do pękania skóry to i tak rozstępy wyjdą, ja jestem za natluszczaniem, nie wierzę w te wszystkie nowe i drogie cuda.

Z racji ze nie kojarzę jeszcze i nie pamiętam waszych nicków, a pisze przez tablet wiec możliwości ograniczone, chcę napisać odnosnie mieszkania nieumeblowanego. Powodzenia by na swieta już mogliście tam działać. Pamiętam jakie to fajne uczucie gdy sie do nowego mieszkania wprowadza ah... chce mi się znowu!

Ja dzisiaj na wycieczce z synem, spacer do CH by obejrzeć dinozaury a przy okazji trafić na dobre okazje cenowe i coś dla siebie kupić, jestem padnięta! Moj synus śpi, jego tatuś też i mnie miejsca nie zostawili, eh ide kawe sobie zrobić, a spać mi się chce że hej!

DSC01486.jpg a tu mój wspaniały w małym szoku ;)

Załączniki

• DSC01486.jpg
    DSC01486.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
czesc.

Ja sie smaruje kremem z koziego mleka. Juz mam rozstepy po poprzednich ciązach, wiec kilka nowych bardzo mną nie wstrząsnie.

wczoraj calutki dzien bylismy u tesciow. No moj brzuch byl tematem nr 1.

klaudixxon super, ze zniknęło!

na20talli
powodzenia w wybieraniu sprzętów, oj super uczucie tak wszystko dobierać i urządzać:-)

no pozytywne myślenie to podstawa! musi być dobrze, innej opcji nie ma!

co do objawów to muli coraz mniej, ale czasem się zdarza... śpiąca nadal jestem

pogoda piękna, od razu i nastrój lepszy:-)

czesc dziewczyny nie wiem czy mam sie martwic poniewaz jestem niskocisnieniowcem a dzis cisnienie mam 117/66 nigdy takiego cisnienia nie mialam

nie zdenerwowalam sie przebudzilam sie z drzemki i stwierdzilam ze zmieze sobie cisnienie no i wyszlo mi takie jak pisalam dzwonilam do lekarza bo sie troche zmartwilam tym bardzie ze do tej pory mialam caly czas niskie ale powiedzial ze teraz mam prawidlowe

Witam się i od razu pytam czy mogę dołączyć?
Czytam ten wątek od początku, ale długo bałam się pisać, bo w listopadzie straciłam swoją pierwszą ciążę w 10 tyg.
Teraz wszystko jest zupełnie inaczej i mimo że musiałam leżeć bo ciąża była zagrożona, jutro zaczynam 2 trymestr :-) jestem juz po usg genetycznym i prawdopodobnie noszę w sobie zdrowego chłopca. Za tydzień wracam do pracy, bo nie ma już zagrożenia, a ja w domu już glupieje ;-)

Przy okazji wszystkim Wam życzę wszystkiego dobrego z okazji dzisiejszego dnia kobiet!

reklama
Lady Agnes gratuluję synka i takich dobrych wieści!

U mnie chyba pierwszy raz mam zawirowania hormonalne. Dziś taki piękny dzień a mi jest na maska smutno. Najpierw rodzice doprowadzili mnie do totalnego wkurzenia, dawno mnie tak nie zagotowali, potem mój luby mnie zagotował bo znowu sobie przypomniał, że przecież jak urodzę to on się wyprowadzi na jakiś czas bo nie da rady.
Jeszcze nasze plany z przeprowadzką się mocno pokrzyżowały, ogólnie mówiąc smutno mi bo coś czuje że mój związek legnie w gruzach po urodzeniu dziecka. Jedyna szansa, że faktycznie zmienimy mieszkanie bo w naszym mieszkanku to się pozabijamy w trójkę...
Także siedzę dziś i smutno mi tak bardzo...

Ostatnia edycja:
Do góry