reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Nowe dziewczyny witajcie,
Gratulacje udanych wizytek
Mnie jakies choróbsko chwyciło, zatoki zawalone na maksa siły brak
Kikifish ja miałam prenatalne w gyncentrum do kogo idziesz ?

Ostatnia edycja:
maggie- szczerze to nie wiem u kogo bede miec prenatalne. poprostu przy ostatniej wizycie w klinice kazali mi sie zapisac na prenatalne i jezeli nie chce mi sie do nich jezdzic to znalesc sobie lek prowadzacego u siebie.

klaudixon- szczerze to robie sobie co jakies 2,3 tyg kontrole tsh ft3 ft4 i tyle, to napisz mi o co ci dokladnie chodzi bo chyba nie jestem oswiecona w tym temacie

Ostatnia edycja:
Kikfish- witaj i życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży :tak:

Gratuluję udanej wizyty! :-)

Agusiaczek- dla mnie każdy 13, a zwłaszcza piątek to szczęśliwa data, nie ma co wierzyć zabobonom :tak:

reklama
Ja kawoszem nie jestem ale jedną rozpuszczalną kawkę dziennie przed ciążą wypijałam a teraz mnie odżuciło i chyba przez to mam zaparcia:-(

Witam nowe dziewczyny :-) Musimy wszystkie wierzyć, że będzie dobrze:-) Przecież nie ma innej opcji ;-)

Do góry