Agusiaczek30 ja lecze sie na tarczyce od prawie 9 lat..i mam wysoka dawke leku bo az 225mcg dlatego tez sie martwię ze TSH tak bardzo wztoslo w trakcie ciazy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No serów pleśniowych trzeba unikać, itp.
z niepasteryzowanego mleka, a takich praktycznie w polsce nie ma, a ciasta to najlepiej samemu piec z dobrych składników...
jolka, viola współczuję ząbkowania, mam nadzieję, ze jak najszybciej zębiska wylezą i odpuszczą i maluchom i Wam
agusiaczek żadne badania nie są obowiązkowe, wogóle do ginekologa iść nie musisz, z tego co mi wiadomo to tylko czynności ratujących życie i kwestie zagrożenia epidemiologicznego nie możesz odmówić, reszta jest dobrowolna, ja tam robię ten podstawowy pakiet co nfz opłąca, jakoś nie czuje potrzeby poszerzonego badania teraz, tak naprawde ważne są dwie rzeczy, ze bobo żyje i że rośnie, a to potwierdza mi moja ginka na najprostszym usg które robi mi co 2 tygodnie na wizycie
doris gratuluję udanej wizyty!
Kaha bidulo, trzymaj się, już niedługo powinno się poprawić!
u mnie też nastrój całkiem niezły:-)