reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej dziewczyny. Jestem, jestem, ale jakoś tak się słabo czuję. Muli non stop, spać się chce na okrągło, wypiję kawę, ale to nie pomaga. W domu nadal chorzy, a mały daje popalić, lepiej jest tylko jak idę na spacer na chwilę, ale to dosłownie chwilę. Małemu wychodzą zęby, więc w nocy budzę się często. Może jutro będzie lepiej....
Anula- czemu nie podjechałaś na usg do szpitala? Teraz będziesz się biedna stresować do piątku

reklama
Mam co 3 dni usg juz jestem zmeczona tym jeżdżeniem do szpitala... Piątek niedługo, wole wiec spokojnie poleżeć i i jeść przepisane tabletki. Jak to powiedział ostatnio dr muszę sie do tego "przyzwyczaić" a każde wejście na samolot to stres straszny ...

witam ja juz po wizycie u endo....powiedzial ze tarczyca w normie ale kazal zrobic ft3 i ft4 jezeli beda w normie to mam sie nie martwic ale jesli wyjda podwyzszone to bede musiala rozpaczac leczenie co nie jest zbyt korzystne dla dziecka tak sie martwie

natalii gratuluję udanej wizyty!

anulka trzymaj się, do piątku niedaleko, musi być dobrze!

agusiaczek
trzymam kciuki, żeby Ci te badania dobrze wyszły i żeby się obyło bez leczenia

jolka
zdrowiejcie szybko!

engacka mnie tam się pogoda podoba, ale dzieci mi szkoda, śnieg to max 2-3 tygodnie leżał i nie zdążyli się nacieszyc,a co zima to lżejsza... też mi się marzyły wakacje, ale teraz to raczej niestety będę uziemiona do końca ciąży, trzymam kciuki, żeby Tobie się udało gdzieś wyrwać i trochę odpocząć

Jolka ja miałam parę dni przerwy ale od wczoraj znów powrót mdłości, cięzko jest
Anula trzymam mocno kciuki za maleństwo i za piątek
Ja w czwartek mam genetyczne
Milusia jak wizytka ?

No właśnie też miałam kilka dni, może 2 czy 3 luzu, a teraz znów to samo. Jeszcze dzisiaj u nas pada na całego, więc nici ze spaceru :-(

Witam!

U nas nie pada ale brzydko, pochmurno to i mniej energii do czegokolwiek.

Gratuluję pomyślnych wizyt !

Anula ja też bym nie leciała na Twoim miejscu do lekarza, jeśli powiedział,że tak może być to trzeba się do tego przyzwyczaić i nie panikować. Twój spokój na pewno jest lepszy dla dzidzi niż nerwy i adrenalina. Odpoczywaj spokojnie do piątku

Milunia jak tam po wizycie????

też właśnie zaglądam zobaczyć jak tam małe Milusiątko, a tu nic, żadnej relacji...

mnie jak do tej pory nie muliło jakoś bardzo, ale od tygodnia coś zaczyna się pogarszać, na szczęście póki co do wytrzymania:-)

hej dziewczyny :)

Milusia jak wizytka i jak dzidziuś :)
maggie2205 ja już zaczęłam się obawiać bo przez kilka dni nie miałam mdlosci to dzisiaj ze zdwojoną siłą... wykończę się chyba od rana ze 4 razy musiałam zwymiotować... masakra i znów mnie w pachwinach boli - bol jak na okres...
a jak u Was?
bardzo chciałabym poznać płeć maleństwa - cichutko liczę na dziewczynkę - ale tak cicho że na 1 miejscu stawiam zdrowie maleństwa - po prostu zawsze marzyłam o córeczce :D

reklama
Do góry