reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Sprawdziłam w internecie te opaski,tu jest wykaz gdzie można je kupić w Polsce Gdzie kupić? | Sea-band | Oryginalne akupresurowe opaski przeciwwymiotne okazuje się, że w aptece pod moim domem powinny być,więc dziś jeszcze wyślę męża po nie, najwyżej stracę kilkadziesiąt złotych(koszt to chyba 30-40 zł),ale jakby miały pomóc to je ozłocę-co prawda wymiotuję mniej niż w pierwszej ciąży,ale jest mi prawie ciągle niedobrze...

Ja najpierw strasznie wymiotowalam, potem całodzienne mdłości, zero apetytu i tylko herbata z imbirem, żeby jakoś przetrwać. Od kiedy założyłam opaski - koszmar jak ręką odjal! Teraz czasem budzę się z dziwnym uczuciem jakby zgagi, patrzę na ręce i widzę że np. opaski są za nisko lub za wysoko.. Poprawiam i wszystko wraca do normy. One są naprawdę super :)

MStojonowa brzmi fantastycznie-:)Mąż mi właśnie uświadomił,że nasza apteka w niedziele,jest czynna tylko do 17,więc musze poczekać do rana,ale mam wielka nadzieję, ze zadziałają na mnie tak samo jak na Ciebie:)

Trzymam kciuki! U mnie działanie poczułam dopiero drugiego-trzeciego dnia, ale... lepiej późno niż wcale :) teraz ściągam je już tylko do kąpieli :)

jeszcze dodatkowo boli mnie jajnik tak jak przy dnach plodnych a ja sprawdzalam to jak bym miala normalnie miesiaczki to teraz bym miala dni plodne

kaha91 płeć się sprawdziła :-) Mam synka, ale z tego co słyszałam to płeć męską trafniej idzie określić:-)

Olasiec współczuję wymiotów, ale już zaraz może miną:-)

Wydzielinę mam cały czas jakąś taką żółtawa ale ne galaretowatą... W poprzedniej ciąży miałam identycznie.

Mnie zgaga męczy :-( Już kolejny dzień :-(

reklama
Viola gratuluję synka!

Jeszcze o tę opaskę chcę zapytać czy ona jest mocno rozciągliwa bo ja mam bardzo chude nadgarstki , czy mi to nie będzie spadać?

Do góry