reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Ewa- jak pojechałam do takiej jednej babki odebrać wylicytowaną rzecz to miała na sprzedaż i kupiłam ją za 40zł
TERMOTORBA AVENT 3 KOLORY NOWOŚĆ TORBA WARSZAWA! (488631451) - Aukcje internetowe Allegro
to jest taka , ale i tak wlewam cieplejszą wode niż się podaje do mleka , bo jak każda trzyma ciepło ale nie do końca .
Choć z tych co są dostępne na rynku chyba jest najlepsza. Wchodzą spokojnie dwie butelki tommee tippee

no tak, teraz sobie przypomniałam:-p
dzięki za linka:)

reklama
Aniach-kochana ja mam bebilion pepti ,na recepte i tak musze latać raz w tyg po recepte ,bo biare 3 lub 4 opakowania na raz ,bo bym się zalatała.dobrze że mam blizko do przychodni..

Aniam- mam tą termo torbe ,ale jestem bardziej zadowolona z termosu ,Kupiłam taki pół litrowy i wlewam tam ciepłą wodę a mieszankę do butelki ..I trzyma długo ,długo ...

welonka- no to faktycznie dobrze, ze masz blisko do przychodni:tak::tak: Ale niestety ten zwykly Bebilon co ja kupuje nie jest na recpte, a szkoda:-D:-D

Male nie lezy na brzuchu. Wrzeszczy po minucie. Jak ja klade to njwieksza kara dla niej. Nie podnosi glowki, lezy i wyje:-(

Kicia, mój Piotruś też miał to samo. I zawsze był na granicy patologii. A główkę zaczął podnosić dopiero jak się sam na brzuch z pleców przekręcał. I co? Zdrowy wyrósł. Także zrelaksuj się. :tak:Nie chce, to nie kładź, co będziesz dziecko męczyć.
Możesz próbował kłaśc pod kątem 45 stopni jak jest lepiej (np u siebie na brzuchu), ale ja z Pepem odpuściłam i jakoś wyrósł, przynajmniej bezstresowo.
Maciek mi się drze za to jak go na plecy położę, bo na brzuch chce :dry:

reklama
ja Oliwiera trzymam tez na swoich rekach na brzuszku i wtedy mu sie podoba bo wszystko widzi. wtedy trzyma glowke do gory i ani razu nie opusci. rowniez na kolanach na brzuszku mu sie podoba. a tak na lozku to nie bardzo wiec tez go nie mecze

Do góry