reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

ajako dzieki za odpowiedz. moj malutki robi tak samo jak twoja Julka wypycha dyda i sie ksztusi. przyzwyczailam sie juz do tego!! tylko denerwuje mnie czasami ze mu zrobie mleczko a on nie chce jesc :-(

ani mi nie mow........jak mnie to denerwuje wrrr:wściekła/y::wściekła/y:, chyba wyrodna matka jestem.....bo to mleko to kurde troche kosztuje, a jak Jula nie zje to wiadomo trzeba wylac, a ja tak nie znosze wyrzucania czy tez marnowania jedzenia!!!

ja sie boje, ze mi maly tadek- niejadek rosnie, bo ja tez tak jadlam jak bylam mala.......tzn problem w tym, ze nie jadlam.....nie to, ze wybrzydzalam jedzeniem tylko moglam zyc bez jedzenia i tyle..........;jak moja cora bedzie taka to osiwieje:crazy:
ale coz, moze przynajmniej bedzie laska, nie to co matka hehehehe

reklama
ajako no niestety troche to mleczko kosztuje ale co zrobic. dzisiaj zrobilam mu 130 a on zjadl tylko 30. ja nie wylewam go od razu poczekam zawsze troche i probuje za jakis czas mu jeszcze podac i dopiero jak wtedy nie zje- co przewaznie sie zdarza- to wylewam. niby nie powinno sie podgrzewac drugi raz mleka ale nic mu nie jest wiec chyba mu nie szkodzi.

aniach chyba bym sie zalamala jakby moj maly jadl tak malo.:-( no ale co zrobisz na sile jej nie wlejesz mleka do buzi.
ale chyba na dlugo starcza ci opakowanie mleczka?? :-) bo mi max 3 dni

madziula - u mnie w szpitalu dziewczyny tez czekały nie raz ok tygodnia .. chyba bym zwariowała tyle czasu leżac bezczynnie w szpitalu. Na szczęście nie było wielu nagłych przypadków i już na drugi dzień o 12stej miałam CC i całe szczęście .

Co do mleka to ja mam duży bebilon na ok tydzień czasu jak mały nie wypije to wkładam do torby termicznej , bo czasem za 20min dojada. jak nie zje to wylewam. najczęściej robie mu 120ml i to zjada. czasem dorabiam troszke bo mu za mało.

aniam- ja tez bym chyba nie wytrzymała tyle czasu w szpitalu. Leżałam z Patrycją 6tygodni więc wiem co to znaczy tak lezec bezczynnie:eek:

mój maluch z wypijaniem mleka nie a problemu pije 150 ml ..My mamy bebilon pepti i puszka starcza mi na 3 dni:-( kurcze te puszki powinny byc bez dna hihhi:-D:-D....

anaich- z tego co się orientuje pepti jest na receptę.

aniam- powiedz kochana, gdzie kupowałaś tę torbę?? (z tego co pamiętam chyba aventu masz, tak?)

reklama
Do góry