reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Ewa- jak pojechałam do takiej jednej babki odebrać wylicytowaną rzecz to miała na sprzedaż i kupiłam ją za 40zł
TERMOTORBA AVENT 3 KOLORY NOWOŚĆ TORBA WARSZAWA! (488631451) - Aukcje internetowe Allegro
to jest taka , ale i tak wlewam cieplejszą wode niż się podaje do mleka , bo jak każda trzyma ciepło ale nie do końca .
Choć z tych co są dostępne na rynku chyba jest najlepsza. Wchodzą spokojnie dwie butelki tommee tippee

no tak, teraz sobie przypomniałam:-p
dzięki za linka:)

reklama
Aniach-kochana ja mam bebilion pepti ,na recepte i tak musze latać raz w tyg po recepte ,bo biare 3 lub 4 opakowania na raz ,bo bym się zalatała.dobrze że mam blizko do przychodni..

Aniam- mam tą termo torbe ,ale jestem bardziej zadowolona z termosu ,Kupiłam taki pół litrowy i wlewam tam ciepłą wodę a mieszankę do butelki ..I trzyma długo ,długo ...

welonka- no to faktycznie dobrze, ze masz blisko do przychodni:tak::tak: Ale niestety ten zwykly Bebilon co ja kupuje nie jest na recpte, a szkoda:-D:-D

Male nie lezy na brzuchu. Wrzeszczy po minucie. Jak ja klade to njwieksza kara dla niej. Nie podnosi glowki, lezy i wyje:-(

Kicia, mój Piotruś też miał to samo. I zawsze był na granicy patologii. A główkę zaczął podnosić dopiero jak się sam na brzuch z pleców przekręcał. I co? Zdrowy wyrósł. Także zrelaksuj się. :tak:Nie chce, to nie kładź, co będziesz dziecko męczyć.
Możesz próbował kłaśc pod kątem 45 stopni jak jest lepiej (np u siebie na brzuchu), ale ja z Pepem odpuściłam i jakoś wyrósł, przynajmniej bezstresowo.
Maciek mi się drze za to jak go na plecy położę, bo na brzuch chce :dry:

reklama
ja Oliwiera trzymam tez na swoich rekach na brzuszku i wtedy mu sie podoba bo wszystko widzi. wtedy trzyma glowke do gory i ani razu nie opusci. rowniez na kolanach na brzuszku mu sie podoba. a tak na lozku to nie bardzo wiec tez go nie mecze

Do góry