reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Mam nadzieję, że w końcu i u nas się uda :) synek pokazuje, że chce usiąść na nocnik, ale niestety nie zrobił mi jeszcze do nocnika, schodzi z nocnika i sika na podłogę :dry: Ale nie poddajemy się :)

reklama
Hej!Co tam u Was i Waszych Dzieciaczków?Jak spędzacie tegoroczne wakacje?My byliśmy w tym roku nad jeziorem w Skorzęcinie-bardzo miłe miejsce-polecam.W dziale fotki umieściłam kilka zdjęć z naszego pobytu.Coś tu smutno-dawno nikt się nie odzywał-zachęcam do wpisów aby odświeżyć nasze wątki.Pozdrawiam.

Pustki na forum :) A nasze dzieciaczki już po 2 latka mają, ale ten czas zleciał :)

Jak wasze pociechy? Mój synek to istny łobuz, coraz więcej rozmawia, od 2 miesięcy załatwia się do ubikacji, także pełen sukces:)

My męczymy się z nauką siusiania na nocniczek-trafiłam akurat na okres buntu u Małej i problem polega na tym, że kiedy pytam czy chce siusiu-Ona na przekór odpowiada, że nie.Potem sika w majtki i nic sobie nie robi z tego, że ma mokro.Starsza córka w tym wieku już korzystała z nocniczka.Nie wiem już jak podejść do tematu,żeby Małą zachęcić.

Hej!
Co u Was, nikt tu nie zagląda a nasze dzieciaczki niedługo skończą 3 latka. My powoli przygotowujemy się do przedszkola. Patrycja ma zacząć od 1 -go sierpnia. Obecnie uczęszcza na zajęcia adaptacyjne. To dobre rozwiązanie aby dziecko nie przeżywało stresu spowodowanego nową sytuacją. Jeśli kóraś z MAMUŚ tu czasami zagląda to niech się odezwie i napisze - może wątek znowu ożyje :tak:. Pozdrawiam serdecznie.

reklama
hej!
Moja Patrycja chodzi do przedszkola od wrzesnia zeszlego roku, ale tylko we wtorki i piatki na 3 godziny. Jest bardzo zadowolona, choc troche zajelo mi czasu wytlumaczenie jej, ze mama nie moze z nia zostac... Zdarzalo sie ze plakala gdy wychodzilam, ale widzialam po kryjomu,przez szybke ze po 2 minutkach juz przestawala i bawila sie bez placzu. Nie dlugo 3 latka, ale ten czas leci!!!!

Do góry